Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justalala

ogrodniczki ciazowe-chodzi sie jeszcze w takich?

Polecane posty

Gość justalala

eh-taka byłam przeciwniczka a teraz sie łamie....brzuszek rosnie i nawr=et dresy zaczynaja byc niewygodne:(sukienek nie lubie... co nosic? moze ktoras ma do odsprzedania ogrodniczki?

Gość jest tyle
fajnych spodni np na allegro. Zajrzyj tam sobie. Ogrodniczki są okropne. Odbierają urok kobiecie.

Gość we
tez uwazam ze sa bleee, takie oklepane

Ojej ogrodniczki są fatalne, kobiety w ciąży wyglądają w nich komicznie jak bomba. Jest tyle fajnych ciuchów dla kobiet w ciąży, tylko nie ogrodniczki :-(

Jak byłam w ciązy, to kupiłam sobie świetne spodnie ciążowe. Myślę, że w sklepach z ubraniam i ciążowymi trudno byłoby chyba znaleźć ogrodniczki, bo innych, bardzo fajnych spodni jest cała masa. Polecam!

ja w ciuchlandach(jeżeli nie gardzisz takowymi) widziałam spodnie dzinsy ciążowe z taką fajną wstawką z bawełny w miejscu brzuszka,albo z gumką po bokach,którą się reguluje w miarę rośnięcia brzuszka ,a w specjalnych sklepach z odzieżą ciążową są fajne ciuchy i w sportowym stylu i bardziej eleganckie,ja też mam jeszcze w szafie takie dzinsy ciążowe,mogłabym Ci sprzedać:)

Gość justalala
własnie wrociłam z zakupow:)kupiłam fajne lniane z wstawka na rosnacy brzuszek:)