Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Prywatne kliniki medyczne

Polecane posty

Mam zamiar wykupić sobie abonament w jakiejs prywatnej przychodni, bo krew mnie zalewa jak mam czekać w rejonie na lekarza. Kiedyś byłam w LUX MED, jak firma mi sponsorowała leczenie, ale teraz zastanawiam się co wybrać. Może ktoś mi coś doradzi, interesuje mnie też cena abonamentu i co on obejmuje.

nikt nie leczy się prywatnie?

Gość kontrowersja
w kazdym miescie sa inne kliniki... ja bym po prostu patrzyla pod katem konkretnego lekarza-chceszisc do ortopedy to dowiedz sie jaki jest dobry np ma tytul dr,prof itd czy pracuje w szpitalu klinicznym,a pozniej dowiedzialbym sie gdzie ma prywatny gabinet

Gość LIDKAA
w Warszawie DLA OSOBY DOROSŁEJ – PAKIET „DOROSŁY PLUS” - Konsultacje u lekarza internisty – 4 razy w roku - Konsultacje u następujących lekarzy specjalistów: chirurg, kardiolog, laryngolog, okulista, ginekolog (dla kobiet) lub urolog (dla mężczyzn) – 4 razy w roku bez limitu dla poszczególnej specjalizacji. - Badania diagnostyczne EKG, USG oraz cytologia realizowane 1 raz w roku. - Analizy laboratoryjne - morfologia, OB., cholesterol całkowity, cukier, mocz badanie ogólne realizowane 1 razy w roku. - Konsultacje u lekarzy pozostałych specjalności wykonywane z 20% zniżką. - Badania diagnostyczne i analizy laboratoryjne wykonywane z 20% zniżką. - Zachowawcza opieka stomatologiczna wykonywana z 25% zniżką. ILE TO KOSZTUJE Miesięczna opłata abonamentowa wynosi 35 złotych od osoby. Dodatkowo przy jednorazowym uiszczeniu opłaty za cały rok klient otrzyma 10% rabatu. Zakupu pakietu „Junior Plus” może dokonać osoba dorosła posiadająca dowolny pakiet medyczny Falck

Gość odswiezam

Gość hogffhop
ja też chcę wykupić taki abonament.

Gość gość
Zdecydowanie lepiej postawić na prywatną opcję. Ja nawet na pobieranie krwi wolałem się wybrać do prywatnego labolatorium. Wybór padł na APC analizy medyczne http://apc-analizy.pl/ dzięki którym wszystko przebiegło niezmiernie szybko.

Gość Nina Kowalska
Ja jestem w Lux Medzie od lat, tak samo jak cała moja rodzina. Jeżeli zależy Ci na indywidualnym pakiecie to dobry jest Dąb - zastanawiałam się nad nim zanim postawiliśmy na pakiet rodzinny. Masz w nim zagwarantowaną pomoc w razie nagłego zachorowania, nieograniczony dostęp do lekarzy specjalistów, kompleksową diagnostyke laboratoryjną i wiele innych udogodnień.