Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zboczek smoczek

seks oralny +=moja dziewczyna

Polecane posty

Gość zboczek smoczek

Drogie Panie. Mam taki problem mianowicie dziewczyne , która jest bardzo bierna w sprawach seksu oralnego. Nie za bardzo chętnie ssie , a obciągneła mi z połykiem tylko raz :o nie pozwala mi się spuszczać na twarz :o . tylko na biust włosy . Jestesmy razem rok czasu ja bym dla niej wszystko zrobił a ona jest taka bierna . Myslicie , że się rozkręci , bo mam już dośc , seks powinnien byc przyjemny dla obu partnerów a ona mi ssie z niechęcią. Tak się zastanawiam ożenię się z nią i jak teraz jest kiepsko to co będzie parę lat po slubie , lodzik raz na miesiąc:o myślicie , że się rozkręci bo jak się nie rozkręci to chyba ją rzuce , nie będe marnowac życia z taką niewyzwoloną dziewczyną :o

Gość PROWOKACJA____

Gość kathy27
Jesteś nic nie wart. I tyle. Nie kochasz jej to widać, kochasz tylko swoje przyrodzenie. Zostaw ją w spokoju i nie marnuj jej życia.

Gość zboczek smoczek
a może przeszkadza jej moja pederastia? bo wiecie, w zasadzie to ja pozwalam facetom wkładać sobie penisy do tyłka, a z dziewczynami to tylko dopuszczam oral może ją to odrzuca u mnie?

Gość kathy27
idź na spacer i przewietrz móżg, jeśli go jeszcze masz!!! Ludzie nie odpowiadajcie na ten post, bo to ewidentna prowokacja jakiegoś ułoma :D

Gość zboczek smoczek
prowokacja , prowokacja :o . Kocham seks oralny , a ona jest taka bierna i robi to z niechęcia , nie chce zmarnować życia z taką kobietą :o i wy się dziwicie wogóle , ja ją kocham lizać , robię to bardzo często ze swojej inicjatywy a ona nie :o zachowuje się jak samolubna egoistka, jak ja jej robie dobrze to jest wniebowzięta a ona szkoda gadać :o

Gość Wania
Ja miałem podobną dziewczynę, a teraz moją zonę, no i musze przyznać, że się rozkręca, po 6 latach robi mi loda ale bez połyku i bardzo lubi sex oralny, chociaz kiedyś twierdziła, że to obrzydliwe.

Gość zboczek smoczek
kathy 27 to chyba ona mnie nie kocha skoro sie brzydzi mojej spermy i mojego ciała :o dla mnie każdy centymetr jej ciała jest fantastyczny

Gość zboczek smoczek
tak się zastanawiam... a może przeszkadza jej to że od trzech lat nie myłem okolic intymnych? jest to wynik przegranego zakładu z kolegą, został jeszcze rok, wiem że to głupie ale muszę dotrzymywać słowa :-o

Gość a ja to uwielbiam
uwielbiam czuc jak mezczyzna ktorego kocham dochodzi w moich ustach , czuje te skurcze ma takie nieobecne spojrzenia zamglone oczka przezywa rozkosz ktora kocham mu dawac ...to bardzo podniecajace

Gość zboczek smoczek
o to chodzi ten moment gdy strzelam uuu i jeszcze do tego w te słodkie usteczka widząc jak moja dziewczyna patrzy mi się w oczy

Wszystkim mającym dylematy odnośnie seksu oralnego dedykuję poniższy żarcik: Na kilka dni przed ślubem pewna narzeczona zrobiła super lodzika swojemu narzeczonemu. Ten szczęśliwy i rozpromieniony wrócił do domu, zauważył to jego brat i pyta się, czemuż on taki radosny. No to on mu tłumaczy, że jego narzeczona zrobiła mu po raz pierwszy super lodzika i już się cieszy, co będzie po ślubie. W tym czasie jego narzeczona, również radosna, wróciła do siebie do domu, a tam jej siostra zauważyła tę niecodzinną radość i się pyta, dlaczego ona jest taka szczęśliwa. Na to ta narzeczona odpowiada - dzisiaj zrobiłam mojemu narzeczonemu OSTATNIEGO lodzika w życiu... ;)

Gość dziewczyna_19
a moze nie dajesz jej komfortu psychicznego i tyle. ja swojego faceta kocham ponad zycie, on wie ze nigdy bym nie polknela jego spermy(bo sie brzydze, nie jego spermy tylko generalnie spermy w ustach). cale szczescie on nie chce tego. a na pytanie co by bylo gdybym ja chciala odpowiada ze staralby sie mi to wyperswadowac. czyli jestem w o tyle dobrej sytuacji ze oboje nie chcemy. zrozum, nie kazda kobieta to lubi.

Gość zboczek smoczek
Dobra już kij z ta spermą rozumiem to :o , ale jak ona mi robi tego lodzika to zachowuje się jak za karę ,zero jakiejś zajawki , nigdy nie wychodzi z inicjatywą :o . Sama za to uwielbia gdy ja jej robię dobrze i robie to sam z siebie z zapałem . A ona egoistka. Mam jej dośc rzucam ją .

Gość zboczek smoczek
ona już chyba nie nabierze inicjatywy nie rozkręci się jak myślicie rok się już "kochamy : , wcześniej też miała innych i jest tak kiepska w łózku , że dajcie spokój . Czy to się jej zmieni z wiekiem np podobno koło 30 panią zwiększa się libido może wtedy się zmieni?

Gość macho się znalazł
a może Ty jesteć leszczyk? i nie umiesz?

Gość zmartwiona ania
widocznie cie nie kocha.. tylko traktuje cie jako 'zywy wibrator'

Gość zboczek smoczek
nie wiem czy jestem leszczyk :o staram się z całych sił by było dobrze , prawie zawsze inicjuje seks w róznych nietypowych miejscach , rózne pozycje ja wydaje mi się , że ejstem bardzo kreatywny w te "klocki " . Porozmawiam z nią dzisiaj bo wydaje mi się , że jej seks jest niepotrzebny. Nie jest to pierwsza dziewczyna , która miałem w tym wieku , że seks jest jej obojętny( nie chodzi tu o umiejętności , wielkośc itp im seks po prostu nie był potrzebny :o , co jest z wami dziewczynami :o

kiedyś mi tez seks nie był potrzebny - bo facet nie potrafił mnie odpowiednio rozbudzić i dać mi maksymalnej przyjemności.. z czasem nauczyliśmy się tego i odkąd przezywam megaorgazmy uwielbiam seks i wszystko co sie z nim wiąże.. także myślę dużo zalezy od Ciebie - może nie potrafisz dać tej dziewczynie tego czego pragnie?

Gość iskierka ego
a co ma się cieszyc?!że tak ją poniżasz i każesz jej to robic?jesteś nienormalny