Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelinka5555

zna ktoś dobrego i w miare taniego fryzjera i fotografa w KRAKOWIE?

Polecane posty

Gość poslubionaaa
Hm bardzo ładnie czeszą w salonie Trendy na Świętokrzyskiej, może nie bardzo tanio bo 90 zł, ale ładnie, fryzura się trzyma prawie 24 godziny;) Mam cienkie włosy, ale fryzierka wyczarowała mi cudo i nie pklapły mi nawet przy harcach podczas wesela. Na Długiej drogo - po 150 zł sobie liczą:( A na Szewskiej w J.L. to cena nie współgra z rezultatem :-O- zrób gdzieś próbę i sama się przekonasz.

Gość poslubionaaa
A ładny makijaż robią w Salonie kosmetycznym na ul. Litewskiej. Mnie malowała Pani Dagmara - bardzo dobrze dobrała kolorystykę. Makijaż trzymał mi się długo, podczas wesela poprawiałam tylko bibułkami matującymi - tzn. odświeżałam. Ale radzę róbcie próby dziewczyny, próba kosztuje o połowę mniej albo czasem nic.

Gość poslubionaaa
Forograf - to mogę polecić studio przy Placu Matejki, natomiast podczas ślubu i wesela to już nie wiem (zdjęcia robili mi znajomi).

Ola!!!!!!!!!!!!!!!! wyslalam maila do ciebie w odpowiedzi i nie doszedl bo podobno masz konto przepelnione:/ a tak sie staralam ;/ odezwij sie jeszcze raz na maila!!