Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieodpowiedzialna ggg

pomocy!!!!to ciąża!!!!!!!

Polecane posty

Prosze pomozcie mi:(jak mam powiedziec rodzicom i chlopakowi ze jestem w ciaży??????:(:(:(Strasznie sie boje:(mam jeszcze 2 lata szkoly.:(i mam dopiero 17 lat:(pomozcie mi blagam:(

Gość justalala
zrobiłas ten test?okazał sie pozytywny?

tak zrobiłam test:(2 razy:(dwa wyszły pozytywnie:(probowalam to przed chwila powiedziec chlopakowi ale nie chce tego słuchac:(nawet nie chce do mnie zadzwonic:((jest za granica)

Gość justyneczka22
Powiedz rodzicom, na początku na pewno nie bedą zachwyceni - ale pomoga Ci. Zobaczysz. A chłopak? No coż.... musisz mu jakoś powiedziec. Współczuje Ci kochanie, ale nie martw sie - duzo dziewczyn w Twoim wieku rodzi dzieci i jakoś sobie radzą :). Wiec uszka do góry, bedzie dobrze.

Gość justalala
pozostaje ci powiedziec rodzicom-pisałas na poprzednim topiku ze chłopak jest odpowiedzialny?:(

tak pisalam ze jest odpowiedzialny bo taki mi sie wydawał:(myslalam ze zajmie sie mna i dzieckiem a on mnie olał:(:(:(chyba sie ostatecznie załamałam,nawet zyc mi sie nie chce...gdybym miala jeszcze w nim oparcie...a on mnie odtrącił....:(

Tzn ze on juz wie o ciazy ??A skad wie jak pisalas ze nie chce do Ciebie zadzwonic ?? Musisz sie przemoc i powiedziec rodzicom.,,najgorsze beda te pierwsze chwile ale potem napewno bedzie OK,pomysl ile dziewczyn jest badz bylo w podobnej sytuacji co Twoja ...glowa do gory....bedzie dobrze !!

Gość Malgosia ggggggg
prosilam zeby zadzwonil ale wczesniej napisalam mu sms:(załuje ze mu napisalam moze gdyby zadzwonil i o niczym nie wiedzial nie zostawil by mnie

Ahhh rozumiem...a moze on teraz jest poprostu w szoku...przemysli sprawe i stanie na wysokosci zadania!! mam nadzieje ze tak sie stanie bo napewno bedzie Ci potrzebne wsparcie...porozmawiaj z rodzicami...przede wszystkim z mama...to jedyna osoba na swiecie ktora Cie zrozumie i napewno bedzie chciala dla Ciebie jaknajlepiej...i nie denerwuj sie bo to tylko szkodzi temu malemo szkrabowi ktory sie wlasnie w Tobie narodzil 😘 😘

Gość PROWOKEJSZON

Gość Prowokejszyn
Ściemniasz laska :P

Gość Malgosia ggggggg
do prowokejszyn: nie ściemniam, nie robiłabym sobie z czegos takiego żartów!!!!nie jestem taka pojebana(przepraszam za wyrazenie ale zdenerwowalam sie)

Jestem w ciazy!!!!!!byłam dzis u ginekologa...juz nie prosze o pomoc bo jestem SZCZESLIWA!!!!!!!! choc wychowam ja sama to bede mama.17 letnia ale szczesliwa mama:)dziekuje wszystkim

Gość a rodzice już wiedzą
?

Gość na na na 23
Malgosia ggggggg --> porozmawiaj ze swoim ...Adasiem! Ja bym chciała być na Twoim miejscu :|

Gość olallaa
dzizas goska to ty ?? Biedny adas :( pojechal ciezko pracowac i odsapnac od ciebie a ty sie zaciazylas buhahahahaha

Jaki adas??????????????moj chlopak wlasnie wrocil i nie ma na imie adas tylko marcin

Gość swoista
Twój chłopak wrócił i co, spotkałas się z nim?? Nadal nie chce o tym słyszeć ?

przed chwilka rozmawialismy o tym, oboje chyba jestesmy szczesliwi:)kocham cie marcinku

Gość swoista
ciekawska jestem, wiem, ale... nie używałaś zabezpieczenia????

Gość swoista prawidziwa
EE matole bez szkoły, brakuje pomysłów na nicka to najlepiej zgapić....ciota jedna

Gość swoista prawidziwa

Gość gość
Ładnie teraz dziecko ma już jakieś 12 lat :D a nieodpowiedzialna 17 latka jakieś 30 :D