Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalony_Niedzwiedz

Opalanie

Polecane posty

Gość Szalony_Niedzwiedz

Hej! Mam pytanie, jakie znacie sposoby na opalanie, tzn na co sie opalac, zeby szybko bylo widac efekt?? Chodzi mi o takie domowe sposoby, np. na olej. Prosze piszcie :*

tak, na olej, a jeszcze lepiej na ropę naftową. i raczek gotowy. czerniaczek...

Na olej? :o To moze sobie kup juz jakis olejek przyspieszajacy opalanie...

oliwka bambino dla dzieci kiedys ja stosowalam lepiej opalac sie zdrowo i smarowac sie kremami z filtrem;) ide sjestowac dalej:P oczywiscie na sloneczku:classic_cool:

Gość lil kim pervers team
ja polecam samoopalacz w piance dax ;D efekt naprawde świetny , wygląda jak prawdziwa opalenizna i nie ma mowy o jakich kolwiek zaciekach bo to pianka ;D

A ja mogę Ci polecić normalny że tak powien sposób na opalanie czyli wygrzewanie na słoneczku ale z pomocą pewnych specjalnych kostiumów kąpielowych ;) Mozesz wejsc na strone www.sunselect.pl i sama zobaczyc, kostiumy stworzone sa z materiału który pozwala opalić się i pod nim, co mnie osobiście baaardzo się spodobało i teraz z pewnością każdemu będę polecać :)

Gość Anika_1983
Mi działa :) Niezłe ;)

Stronka działa, tylko kafeteria wczesniej wyswietliła adres z dodatkowymi znaczkami :D Zajrzycie bo naprawde warto i bardzo polecam! :)

Ja mam czerniaka i radze sie w leb pierdolnac solidnie to moze Ci ten olej z tego lba wyplynie:)Pozdrawiam serdecznie

No właśnie to jest coś o czym należy pamiętać-rozsądek!Nie liczy się tylko ładna i trwała opalenizna,ale i ochrona skóry!!Krem z filtrem,w zależności od karnacji itp.-odpowiedni filtr i polecam takie kapsułki Inneov słońce-szybciej regenerują skórę i ochraniają.Ja je zażywam teraz przed każdymi wakacjami.

Gość michaska
najlepszy sposób to wyjście na ogród i opalanie się oczywiście z kremem z duuużym filtrem;) albo praca w dużym słońcu, jakies peilenie ogrodków itp http://pl.youtube.com/watch?v=Jsuf-OCcqVg przykład

Gość mozesz codrugi dzien
z duzym filtrem nie opalisz sie. 15 max.

Gość krishna
dziewczyny a czy z filtrem 40 tez sie opale czy juz nie za bardzo?

Gość gość
Cialo opalone w calosci wyglada slicznie. :-)

Gość gość
Na golasa cialo bardzo ladnie sie prezentuje, rowniez polecam kazdemu opalanie na plazach naturystow czy jakis innych odludnych miejscach jesli ktos sie wstydzi. :-)

Moim zdaniem lepiej wcale się nie opalać, bo to szkodzi zdrowiu ;) Stosuj lepiej kremy z filtrem. A jeśli bardzo zależy Ci na opaleniźnie to pij soki marchwiowe. Beta karoten zapewni naturalna opaleniznę :)

Gość gość
Na golasa o wiele przyjemniej i cale cialo ladnie opalone. Polecam kazdemu sprobowac. :-)

Gość gość
Nagie opalanie moge polecic tak jak i nagie kąpiele. Dużo przyjemniej i ślicznie można całe ciało opalić.Tak samo jak chodzenie bez stanika daje dużo radości.