Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilciaa D

Nie podobam się sobie

Polecane posty

Gość Emilciaa D

I co zrobię jak widzę łade laseczki to mnie aż ściska w środu jakie ja paskudztwo chodz wyglądam pospolicie. Dbam o włosy ale mi to zbytnio nie wychodzi byłam wczoraj blondynką a dziś mam brazowe włosy sama nie wiem czego ja chcę a jeszcze na dodatek tak sobie pociełam grzywkę że wyglądam jak idiotka. Byłam w solarum żeby sobie troszkęporawić urody nadal jestem biała a już nie powiem o odchudzaniu wyglądam szczypło ale cały czas myślę o odchudzaniu diety kremy i nic z tego nie wychodzi jak mam się zaakceptować taką jaką jestem Powiedzcie mi??? i jeszcze te papierochy palę jak smok i niemogę zerwać z tym nałogiem klęska totalna

Gość Emilciaa D
wiem ze pieprzę bzdury ale to jest silniejsze odemnie

Gość Emilciaa D
widze ż ei tak nikt tego nie czyta

Gość tili
MRK Coz Ci sie dzis stalo ? Nie mozesz od razu napisac zeby cycki pokazala tylko tak okrezna droga :O

Gość Emilciaa D
a pozatym jestem ze wsi wieśniara ze mni

Gość Emilciaa D
nik mni enie pocieszy

Gość tili
MRK co nie zmienia tego, ze cycki bys chetnie zobaczyl ;)

Gość ja tez to mam
a najgorsze jest, ze to juz trwa ladnych pare lat a ja nic z tym nie robie... tylko rozpieprzam swoje kolejne zwiazki, wkurzam rodzine, roboty nienawidze... nic tylko na terapie...

Gość Emilciaa
cycków to ja chyba też nie mam

eh, kazdy ma w sobie cos ladnego tylko trzeba to znalesc, moja druga mama zawsze sie wkurza jak mowie ze jestem brzydka i chyba ma racje... w koncu najpierw trzeba sie podobac sobie zeby podobac sie innym

Gość Emilciaa
To nie jest moim jedynym problemem moja uroda 1 jestem opryskliwa chamska a klnę jak szewc i mie mogę przestać

Gość Emilciaa
a już nie wspomnę że siedzę przy tym kompie cały dzień i nic ciekawego nie robie latam ze strony na stronę i szukam niewiadomo czego chyba wczorajszego dnia

Gość tili
MRK Panno podszywaczko pod klocusia :P mam nadzieje, ze nie zapadnieta - to raz. Dwa- nie pisz takich rzeczy tu bo sie Emilcia jeszcze bardziej zalamie-pomysli , ze ten tors to o niej :O Emilka nie wmawiaj sobie glupot bo jesli Ty sie postrzegasz jako osobe nieatrakcyjna - to ludzie tez Cie tak beda odbierac... "Ja tez tak mam" napsiala, ze rozpieprzala przez to zwiazki...W zadnym zwiazku nie bedziesz szcesliwa bo bedziesz zazdrosna o wszystkie kobiety w autobusie, na ulicy pracy itd... Co do papierosow to ja palilam 8 lat- od pol roku jestem wolna od nalogu- wiec sie da:)

Gość deletka
tili masz rację

Gość Emilciaa
Mam męża dzieci ale sama niewiem czy to wystarczy

Gość tili
Emilka to moze to tylko jakis kryzys wiosenny :P Ile masz lat ?

Gość Emilciaa
45 :o glupie nie?

Gość Emilciaa
mam 30 dychy może to naprwdę kryzys

Gość tili
Ja mam 24 i tez klne :P Jesli maz jeszcze nie uciekl od ciebie to nie moze byc tak zle ;) Moze to "szok" po zmianie koloru wlosow? :P Za kilka dni minie :) Przy zmianie koloru wlosow z blond na ciemny czesto wygladamy na bledsze ;) MRK W wersji kobiecej przerazasz mnie jeszcze bardziej :P

Gość Emilciaa
MRK cyculki? chetnie bym zobaczyl, a najlepiej wymasowal idz na erotyczny ja nie mam ochoty na takie głupoty

Gość ja też tak
wspólczuje ci ale to juz tak jest staram sie byc zadbana i podchodze do tego inaczej ciesze sie że nie musze sie oglądac tylko pare razy na dzień w lustrze a tak niech sie inni męczą jak na mnie patrzą a może oni mnie inaczej widzą i to jest moja nadzieja

Gość MRK z cyckami
wiesz jak ja siebie przerażam :o Emilcie ja poważnie...przestań wmawiać sobie głupoty !!

Gość Emilciaa
mówisz że to zmana koloru tak mi popsuła samopoczucie moze i tak wczoraj jakoś byłam weselsz

Gość Emilciaa
ja też wywalę lusterka z domu gdzie tylko nie pójdę tam widze lustro i tragedia starośc nie radość

Gość Emilciaa
ja też wywalę lusterka z domu gdzie tylko nie pójdę tam widze lustro i tragedia starośc nie radość

Gość Emilciaa

Gość tili
Ja kiedys zafarbowalam sobie wlosy na rudo - wygladalam w takim kolorze jak krolowa potepionych i tez bardzo sie sobie nie podobalam :O U Ciebie pewnie tak jest bo jestes nieprzyzwyczajona jeszcze do tego koloru:) Tak samo jest jak obetnie sie wlosy :) Powiedz sobie, ze jestes fajna laska - sama zobaczysz jakie zainteresowanie na ulicy wzbudzisz:P

Gość anna158
Przeczytaj sobie ksiazke Beaty Pawlikowskiej "W dzungli zycia" tam wszystko jest napisane.pozdrawiam

Gość Emilciaa
a co tam w niej ciekawego jest w tej ksiązce

Gość ..........FKL
o dużo ciekawych rzeczy