Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zółfiontko

ile nasienia?

Polecane posty

Gość zółfiontko

ile nasienia potrzeba, żeby zapłodnić kobietę? Bo czytam te wypowiedzi na forum i się zastanawiam...niektóre z Was boją się, że przez spermę naniesioną na palcu w głąb pochwy możecie zostać zapłodnione, ale przecież to jest niemożliwe, bo potyrzeba jej znacznie więcej, a jeśli na palcu nie widzicie jej to dlaczego sdię boicie ciąży? przecież jak mężczyzna ma wytrysk w kobiecie, to jest tam tego mnóstwo, a jeśli nawet na palcu są jakieś plemniki to jest ich zbyt mało żeby zapłodnić kobietę. już sama nie wiem, co Wy o tym sądzicie?

Gość ciocia mania
buahahahhaha 2 wiadra spermy i będziesz w ciąży debilko jedna

Gość przy sprzyjających
okolicznościach wystarczy 1 plemnik. Co z tego że przy wytrysku jest ich miliony. To prawda, że sperma przeniesiona palcem do pochwy może spowodować ciążę

Gość wielka mądra głowa
hehe mnóstwo ich jest a do zapłodnienia potrzeba trzech wytrysków

Gość ile nasienia
do zapłodnienia wystarcza jeden plemnik.....:p

Gość zółfiontko
no tak, ale jakie szanse są żeby taki jeden plemnik dostał się tam gdzie trzeba? przecież jak jest wytrzysk w kobiecie, to jest on po to, aby one dotarły jak najdalej, te z obrzeża pochwy chyba nie mają szans dopłynąć nawet w dni płodne

Gość ile nasienia
Pewnie że szanse nikłe ale zawsze to może być ten pechowy:p

Gość marakujka23
"wytrzysk w kobiecie, to jest on po to, aby one dotarły jak najdalej" podziwiam za sposob mys lenia jak wiadomo(nie których chyba nie) do zapłodnienia wystaczy 1 plemnik i 1 komórka jajowa w pochwie kobiety znajduje sie zluz ktorego zadaniem jest ułatwienie dotarcia plemnika do komórki jajowe jeszce jakies pytania??

Gość marakujka23
jak jakis słaby to nie wniknie ale jak rambo plemnik to gratuluje bobaska:)

Gość Polunia.
Jest miliony plemników ale tylko jeden zapładnia. Po drugie do zapłodnienia nie uzywa sie palców tylko natura dała odpowiedni organ dla facetów i tylko tego się używa. Pod paznokciami kryje sie mnóstwo bakterii a Wy pozwalacie żeby facet robił z waszego ciała takie parodie. Bądźcie rozsądniejsze i życzę Wam szacunku dla własnego ciała.

Gość MążPoluni
Właaaaaaśnie, ostatnio próbowałem Poluni przejechać palcem po szparce to mi go odgryzła...;/ Nie dotykajcie swoich kobiet dłońmi w intymnych miejscach... bo roznosicie im parchy pod swoimi paskudnymi paznokciami !!!! Brudasy !!!

Gość gość
pracuję w laboratorium przy in vitro, po 4-5 dniach postu (tyle musi facet wytrzymać żeby oddać nasienie do badania), to jakieś 5-6 cm3,wtedy jest taka gęsta bardziej żółta, ale kiedyś miałam przypadek nawet 15 cm3, pytałam się gościa czy to na pewno z 1-jednego wytrysku, powiedział że tak, ale ważył 120 kg i miał 2metry wzrostu, aż miałam ochotę osobiscie pobrać od niego nasienie żeby zobaczyc jego jądra i członka w pełnym wzwodzie, jego zona tez była wysoka i utyta.....