Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The very end of U

Parada równości...

Polecane posty

buraczkoś inni nie znaczy gorsi znam gejów którzy są w stałych związkach od lat najnowsze badania wykazały ze hiv rozprzestrzenia sie bardziej od kilku lat wśród hetero a to dlatego ze środowiska homo zostały bardziej z wiekszym naciskiem uświadomione poza tym wg carla zygmunta junga jestesmy wszyscy bi a nasze patrzenie tylko w jednym kierunku jest wynikiem blokad jakie przyniosła cywilizacja wiec niech adoptują les poza tym wiele les ma adoptowane dzieci lub same sie zapładniają zeby miec. osobiście znam taką parę i dziecko sie nader dobrze rozwija jeśli juz mowa o dzieciach to co z tymi które wychowują sie w patologii ? tu wszystko ok?

gustawa mialo byc tylko myslałam o freudzie jak pisalam:)

Gość buraczkoś
LPR górą:classic_cool:

:O buraczkos -> \"... ale uważać ich za normalnych to solidna przesada. Oni są inni, naprawdę.\" INNI nie znaczy NIENORMALNI

Gość pytanko..
Poza tym koles ciagle przytacza jedno i to samo zdarzenie o tym co zrobila LAMBDA. Nie chce mi sie w to wierzyc ale nawet JESLI tak zrobila to ja tego nie popieram i na pewno jest to jakis odosobniony przypadke z czym zdecydowana wiekszosc gejow sie nie utozsami a w szkolach uwazam ze edukowac trzeba bo potem jest wiele nienawisci i chamstwa w kraju i my co kochamy inaczej musimy zyc w sprzecznosci ze soba przez takich debili jak jachol i jemu podobni z mlodziezy wszechpolskiej , ktora na kazdej paradzie przeszkadza a co ciekawe zeden gej nie idize przeszkadzac i rzuucac kamieniami kiedy odbywa sie jakas procesja czy inne katolickie zbiorowosci bo na tym polega tolerancja - my akceptujemy moherowe berety ale niestety one nas nie, malo tego szerza nienawisc, faszyzm i nakazuja jak inni maja zyc tzn tak zyc jak oni by chcieli a wszelkei odstepstwa sa zakazane tak jak to teraz widac za rządow PIS. Szkoda na ten temat sie rozpisywac bo to i tak nic nie zmieni a tacy jak jachol zawsze beda wchodzic i wypisywac bzdury niczym nie poparte i szerzyc dyskryminacje w kraju NIBY demokratycznym.

Gość sumik
ja równy jakiemuś dewiantowi ? Nigdy w życiu !

Gość co mają powiedzieć rodzice
których dzieci widzą zboczeńców w takiej masie na ulicy ? Że Armageddon nadchodzi ?

Gość Ciii....
jachol...->pisałeś cos o prasie....no zabawne ale mediom nie mozna wierzyć...oni wybieraja sobie jakas historie i przerabiaja ją na taka jaka by się ludzia podobała...dałabym ci przykład ale...poprostu strasznie wszystko zmieniają i manipuluja...wiem to bo mam znajoma która była w artykule w gazecie ...wszystko przekształcili tak aby nasunac pewne wnioski czytelniką...gazety to stek bzdur i nie warto tego czytać...a co do tej głupiej wyssanej z palca teori :że geje taplaja się w odchodach.......większej głupoty nie słyszałam...zresztą wielu hetero też uprawia sex analny...więcej niż gejów...bo gejów wogóle jest mniej niż hetero....hipokryci z was...zreszta co do tych broszurek....widziałeś choc przez chwile ta broszurke...??nie ...wiec o czym ty wogóle mówisz...??taka broszurke to może sobie zrobic kazdy pujśc do jakiejś szkoły i gadac że jest gejem a to ich broszura...to mógł być kawał...osobiście nie słyszałam o tej sytuacji wiec nie wiem ale nie sadze aby było tak jak to opisujesz ...to było by wielce nie gustowne ...ale raczej niemozliwe.../na marginesie skad wiesz ze geje nie kochają a jedynie pozadają...??przeciesz faceci hetero tez zwykle maja 100 dziewczyn w bliżej nie określonym czasie ...poprostu są różni faceci...geje tez moga byc tak jak hetero podzieleni...na tych którzy nie chcą zwiazków i na tych którzy naprawde kochaja...sprawa ta właściwie cię nie dotyczy pewnie nie znasz ani jednego geja...przynajmniej nie takiego którzy wyjawił swoja sexualnosc...

Gość homo mowie stop
!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ale mi rownosc
bez przesady, czemu oni nienormalnosc tlumacza jako normalnosc????????????????????? wszechpolacy dobrze im tam dali popalic troche. wychodzi takich dwoch gejow i sie caluja, dla mnie to czyste obrzydzenie. i co, oni chca byc rowni z hetero?? daleko im do tego, bo czlowiek normalny nie robi takich swinstw

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Tęczowa Królowa
przede wszystkim: nie mylić tolerancji z akceptacją geje są wykorzystywani przez obrotnych lewicowych czy lewackich polityków, są jedynie narzędziem poza tym geje to żadne skrzywdzone i trzymane na marginesie społeczeństwa owieczki, to zorganizowane lobby walczą oni z kościołem katolickim, radzę poczytać co wyrabia się na zachodzie, jakie napastliwe i agresywne to towarzystwo ludzie w myśl politycznej poprawnością godza się, aby oddać im na wychowanie dzieci, legalizować związki partnerskie, czy pozwalać na "małżeństwa" nie mówię, że geje nie kochają, że jedynie pożądają ... nie wiem ale też rozróżniajmy homoseksualistów - poszczególne jednostki, od zorganizowanego ruchu, który "od tyłu" chce wejść do polityki i wywalczyć jak najwięcej dla owej grupy i nakazać wszystkim aprobatę tej -jakby nie patrzeć - dewiacji a samo paradowanie jest pomysłem niesmacznym, gdyby był to przemarsz nawołujący do poszanowania to jeszcze, jeszcze ... tu mamy jednak wymachiwanie gołymi tyłkami, wulgrane gesty, nagość i prymitywizm w samym centrum miasta

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dobrze gadasz teczowa krolowo:)

Gość łączenie
00:19 eteryczna ania jak policja może nie interweniować w takich przypadkach ? Przecież to obraza moralnoiści publicznej. 08:48 Yvonne Oluine homoseksualizm jako odbytnicza aberracja nie powinien być publicznie pokazywany ponieważ nie można promować aberracji. 08:55 Ondyna a na czym polega owa "moralność publiczna"? Na tym, że kiedy trzech żuli napastuje kogoś w autobusie czy na przystanku, wszyscy udają, że są bardzo zajęci albo odwracają głowy i nie widzą? Łącznie ze strażą miejską Bez jaj, proszę! I pokażcie mi kogoś, kto został homoseksualistą, bo spostrzegł na ulicy gejowską paradę Odrobina rozsądku, please! http://kolczasta.fotosik.pl/ 09:10 Yvonne Oluine no jasne, ty po prostu uważasz, że jak ktoś chce sciagnąc majtki na ulicy albo odbyć stosunek to proszę bardzo czemu nie ... ostatecznie nowoczeny człowiek nie ma nic przeciwko seksowi, to działalnośc taka jak każda inna więc można zawsze i wszędzie. 09:12 parafinka dzieci nie powinny oglądać obsecnicznych zachowań ani facetów przebranych za arcywulgarne kobiety ! To ohyda, ohyda, ohyda ... 09:16 UGuyguyFYee na naszych oczach rodzi się homoterroryzm - jak donoszą media homoterroryści grożą śmiercią biskupowi Genui za to, że jest przeciw homoślubom. Biskupa musi ochraniać policja. Tacy włąśnie są zboczeńcy kiedy poczują się pewnie. To nie owieczki to bestie. 09:19 marne prowokacje 09:20 elka prunelka geje przesadzają z eksponoaniem własnej seksualnośći. Ludzie kulturalni - a oni się mają za takich - nie eksponują seksualności.

\"Natomisat zdecydowany sprzeciw kieruję w stosunku do ich wyuzdanej kultury, ekshibicjonistycznej propagandy, destruującej życie społeczne polityki i izcolujące ich społecznośc od reszty społeczeństwa, sekciarskie organizacje. Polityka lobby gejowskiego jest ageresywna i fałszujaca rzeczywisytość. Zakłamuje fakty o ciemnych stronach życia gejów. Pomija niewygodne fakty i sugeruje nieprawdę. Kuriozalne są ich pretensje do adopcji dzieci.\" podpisuję się pod tym

Mówię:tak, tak, tak. Geje to normalni ludzie, powinni mieć takie same prawa jak wszyscy, a parady są kolorowe i sa formą walki o równość w świetle polskiego ustawodawstwa. Popieram adopcję dzieci, bo osoby homoseksualne mogą niechcianym dzieciom dać mnóstwo miłości:)