Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie za bogata...

DZIEWCZYNA Z KLASĄ BEZ KASY...

Polecane posty

Gość nie za bogata...

Wiecie ze mozna wygladac swietnie nie majac kasy? Ostanio uswiadomilam sobie, czytajac to forum, ze mozna byc piekna prawie za darmo..tylko tzreba umiec poradzic sobie. Ja na swoje wydatki miesiecznie mam srednio tylko 20 zl. Na wszytsko. Studiuje, nie pracuje. Moi rodzice nie sa zamozni, studia ciezkie, jednak chce je dobrze skonczyc. Nie narzekam. Tylko czasem jest mi przykro gdy na przyklad czytam topiki kto ile wydaje na kosmetyki...200, 300 zl...bylo i wiecej... ..ale czy zawsze warto?

Gość na kosmetyki nie warto wydawac
maseczka z 1 truskawki, obierkow ogorka, miodu. Ja uzywam tylko mleczka do zmywania, henne robie sama ,wiec tuszu zuzywam malo,Krem do rak i buzi polski, niedrogie a dobre Ciuchy fajne z lumpa. Akurat nawet muie stac na drozsze rzeczy ale po co mam na to wydawac? W ogole sie tym nie przejmuje.

Gość kisssssssssss
dziewczyna z klasa , tu nie chodzi o kase klasa to jest to co masz w głowce ;)

Gość kisssssssssss ma rację

Gość kissssssssss
dzienks ;) wiem ;);)

Gość no ale przyznajcie ze
jednak trudno powiedzieć o kimś, kto okłada się obierkami z mizerii, oraz naciera truskawkami, że ma klasę:o Tym bardziej, że robicie sobie krzywdę, dziewczyny. Nie wiem, czy wiecie, ale w skórze warzyw i owoców zatrzymuje się najwięcej szkodliwych substancji plus chemia. A wy się tym nacieracie:o Wiem, że niby w kosmetykach tez pełno chemii, ale przynajmniej ktoś to wstępnie bada, a nie nacierają nas nawozami i fungicydami:o

Gość nimfa wodna
dziewczyno z klasą dobrze cie rozumiem i serdecznie pozdrawiam znam wiele ludzi ze studiów dziennych którzy dodatkowo sobie dorabiaja spróbuj, zawsze wart mieć jakieś doświadczenie w pracy🌼

Gość kisssssssss
skarbie jemy tyle produktow z tablicy Mendelejewa i nic o tym nie wiemy :D że odrobina truskawek lub ogorkow jeszcze nikomu nie zaszkodziła :D

Gość zgadza się...jemy tyle chemi
że maseczka ze świeżych warzyw czy owoców nie zrobi różnicy,nie zaskzodzi a może pomóc naszej vcerze bo oprócz chemii owoce czy warzywa zawierają jednak też witaminy!!!!!!!!!!!

Gość zawsze po truskawce
(raptem 1 wystarczy) albo po drozdzach mam lepsza cere niz po kupnych maseczkach. Zupelnie nie rozumiem, dlaczego mialoby to wykluczac klasę. Po prostu mi to pasuje a przy okazji nic nie kosztuje. Juz sie nie raz nacięlam na drogich kosmetykach Acha i zawsze mam odruch, kiedy obieram ogorki przetrzec kawalkiem skorki rece i twarz. Pozdrawiam bezkasową

Gość kissssssssssssss
polecam maseczke z twarogu[biały ] + łyżeczka miodu ;) rewelka ;)

Gość biała orchidea
To wcale nie ejst trudne, wystarczy znac tylko pare kosmetycznych trickow... ..a wlasnie...macie jakies sposoby na piekna cere, cialo, wlosy...bez tej calej chemi?

Gość o matko............ no ale to
wyobrażacie sobie Grace Kelly nacierającą się obierkami z ogórka???:o Albo taką np. Sophie Loren z rozmazana na twarzy truskawką:o Przecież, nie oszukujmy się, wasze zabiegi nie są wiele warte:o Witaminy są za duże, żeby sobie ot tak wniknąć w skórę:o Równie dobrze mogłoby do waszego ciała wnikać mnóstwo innego syfu, ale przecież skóra ma przed tym chronić, nie? Przy kontakcie z domestosem nie chciałybyście chyba, zeby on wnikał w głąb waszej skóry:o Przeciueż te wtaminy nie dość, że sobie nie latają same w owocach czy warzywach, to po prostu sąOBOJĘTNE dla skóry, bo ona nie jest w stanie ich przyswoić. W opgóle nie dostają się do wewnęątrz skóry i nie są w stanie na nią wpłynąć w żaden sposób... Maski z oliwy na włosy też działaja podobnie- czyli w ogóle... Oliwa może tylko utworzyć warstwę ochronną na włosach, nic do nich nie jest w stanie wniknąć i cudownie odżywić. Po to włłaśnie wymyślono różne kosmetyki, żeby z dobrodziejstw natury i nie tylko yl jakikolwiek użytek.

Gość no dobra ale...
..ciekawe co by zrobily niekotr laski, gdyby wyslano je na bezludna wyspe...albo jakiegos reality show ( bylo cos takiego kiedys, chyba dwa swiaty) gdzie nie mialy by mozliwosci przez jakis zcas sie w ogole malowac...nie moglby korzystac z solarium, kosmetyczki, nie mialy by gdzie sobie zrobic tipsikow, nie byloby fryzjera... ...daje sobie reke uciac, ze wiekszosc z nich zbrzydla by natychmiastowo... Wniosek: kosmetyki duzo daja, ale sztuka umiec sie obyc bez nich, byc na tyle ladna by nie potrzebowac ich za wiele...