Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olfjrppp

postinor ktos bral?

Polecane posty

Gość fkirj
majka ale jakie jest ryzyko ze mi sie to przytrafi?

Chyba niewielkie bo lekarze w szpitalu mówili mi że to się żadko zdarza-ja poprostu miałam pecha.

Gość jlod
majka co bys zrobila na moim miejscu??????

Gość fklow
nie wiem co robic.... :(

Gość jlod
???????

Poleciałam o 7 rano do lekarza a jeżeli to nic nie da wtedy dopiero zaczęłabym się martwić i myśleć co dalej.We wtorek możesz już zrobić test ciążowy(to tak w razie czego Ci mówie)

Gość klosn
a moze wiesz jak dostac tabletki wczesnoporonne?????

Bez recepty nie dostaniesz.Po takie tabletki trzeba iść do lekarza prywatnie i to do takiego który dokonuje aborcji.

Gość mlofp
a ten link co mi dalas... u nich nie mozna kupic takich tabletek?mozna chyba... ale chodzi mi o przesylke jak myslisz?

Gość klode
nie znasz domowych spsobow na poronienie?

Nie mam pojęcia ale wydaje mi się że wysyłkowo to nie da rady.Napewno są takie ogłoszenia na internecie ale ja bałabym się tak ryzykowac bo skąd to człowiek może wiedzieć co połknie?

Nie znam domowych sposobów i szczerze powiedziawszy nie jestem za aborcją.Swoją pierwszą córke urodziłam w wieku 16 lat i ciesze sie że ją mam.

Gość klodg
wiem ja tez nie jestem za aborcja ale tak wyszlo... a nie chce urodzic

Gość flkos
mam nadzieje ze mi wypisze postinor i wszystko bedzie ok a kiedy test zrobic juz tydzien od zaplodnienia (jak by co) mona?czy wiecej odczekac?

Moge spytac tak z ciekawości w jakim jestes wieku?Jest na Kafeterii temat o tabletkach wczesnoporonnych to poczytaj bo akurat na tym sie nie znam.

Musze juz isc spac.Odezwij sie po wizycie u lekarza -trzymam kciuki.Nie zamarwiaj sie.PAPA

Gość fklos
majka okres mialam na poczatku kwietnia czyli powinnam dostac na dniach , mozliwe ze nie doszlo do zaplodnienia?nie wiem co robic mam metlik w glowie:(

Gość iskierka***
Czy mozesz napisac jakiej mniej wiecej dlugosci sa Twoje cykle? Cykl liczy sie od poczatku miesiaczki do dnia przed nastepna miesiaczka.

Gość glok
iskierka ja bralam tabletki anty ponad rok ale od miesiaca nie biore i milam wpadke w e wtorek rano co mam robic??

Gość glko
osttanio okres mialam na poczatku kwietnia koniec marca

Gość iskierka***
Piszesz, ze stosunek byl we wtorek a poprzedni okres dostalas na poczatku kwietnia i na dniach powinnas dostac nastepna miesiaczke. Czyli we wtorek byl ok 30 dzien Twojego cyklu. Owulacja wystepuje ok 12-16 dni przed miesiaczka. Wg mnie na 99% nie zaszlas w ciaze i nie musisz brac postinoru. Ale idz rano do lekarza i dowiedz sie co i jak dla swietego spokoju.

Gość iskierka***
Aha, czyli to Twoj perwszy cykl bez tabletek?? No to moja teoria lezy, bo po tabletkach nie wiadomo kiedy wystepuje owulacja :(

Gość hlod
iskierka boje sie i nie wiem czy prosic o postinor a jak jednak jestem w ciazy?moze lepiej wziasc postinor?jak myslisz?

Gość glor
i czy nie jest za pzono??ja chyab zwariuje:(

Gość iskierka***
Teoretycznie 72h mina dopiero rano, wiec mozesz jeszcze sie dopytac lekarza czy warto brac postinor. Musisz sama zdecydowac. Ja osobiscie jestem przeciwko postinorowi, bo dla mnie zaplodniona komorka to poczatek zycia czlowieka. Ale kazdy ma swoje zdanie, wiec zrob jak uwazasz. Moze skontaktuj sie ze swoim facetem, pogadajcie o tym bedzie Ci lżej

Gość kalina rozowa
do tygodnia czasu po wpadce mozesz jeszcze zalozyc spirale :) tak gdzies czytalam ale zapytaj lekarza no i wydatek spory .