Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haaaaaaaalo

balsamy ujedrniajace

Polecane posty

Gość haaaaaaaalo

Mam 30 lat.Nadszedl czas zeby przezucic sie z balsamow nawilzajacych na ujedrniajace.Niestety nie wiem jaki kupic.Podzielcie sie dziewczyny swoim doswiadczeniem i wrazeniami po stosowaniu swoich ulubionych balsamow.

Gość haaaaaaaalo
Kobiety gdzie sie podziewacie? :)) Ja wiem ze sen swietnie wplywa na urode ale bez przesady, pobudka !!! :)

Gość Martusik
Witam!jeżeli chodzi o balsamy to przerobiłam ich troche w życiu pod wpływem kolezanek,reklam i zamilowania do kosetykow :) jest kilka takich ktore warto polecic jezeli chodzi o fajny efekt to Dove ujedrniajacy dobrze napine skore fajna konsystencja ale mało wydajny jezeli stosuje sie razem z zelem ujedrniajacy dobry efekt zauwazalny,obecnie stosuje Tanite balsam wyszczuplajaco-modelujacy i jestem zadowolona skora sie wygladza i faktycznie uda jakby bardziej zbite (tkanka tłuszczowa pozimowa sie troche kurczy :) )dobra cena tylko tez mało wydajny ale z dobrym efektem i na koniec moj ulubieniec ktory stosuje od lat balsam bielendy wyszczuplajaco-modelujacy jest rewalacyjny pod kazdym wzgledem zapachu,nawilzenia,ujedrnienia,ceny naprawde jest super u mnie sie sprawdza i polecam!!

Gość haaaaaaaalo
Dziekuje za odp . :)) Moze ktos jeszcze?

Gość NIVEA Q10 i Loreal

Nivea Q10 ---> dla mnie najlepszy, a przy okazji ładnie nawilża

Gość karolinkamalinka
Mało modelująco-ujędrniające Eveline - świetne i tanie!