Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaden

nie znam faceta, ktoremu się podoba suknie beza

Polecane posty

Gość Piła
oj ale ty glupiutka jestes :-) jesli chodzi o twoich kolego to poprostu nie lubie jak ktos wypowiada sie na temat o ktoreym nie ma pojecia a jesli chodzi o mojego narzeczonego to zna go 4 lata i wiem co lubi a co nie :-) sama sie o reke nie prosilam i wole niektore spray sama zalatwic niz sie licytowac o kazda pierdole

Gość Piła
acha no i nikogo do nieczego nie zmuszalam akurat dec o slubie on podjal :-)

Gość żaden
tak faktycznie moi znajomi to nie jest reprezentatywna grupa.... w ogóle oni nie wiedzą o czym mówią;) i nie wiedzą co im się podoba.

Gość tamaraa
A jakie bezy macie na myśli?? Podajcie linka jak macie. Bo moim zdaniem większość sukien ślubnych ma poszerzany dół, i takie suknie nigdy nie wyjdą z mody. Suknie bez halek, koła, zyli takie przylegające do działa nadają się tylko dla bardzo szczupłych kobiet, kobieta ważąca 60 kg już nie będzie w niej wyglądać tak atrakcyjnie. Nie lubię sukien z ogromnym dołem ale Lady Diana, ale mimo wszystko poszerzany dół i gorsetowa góra musi być.

Gość tamaraa
działa= ciała zyli=czyli ale=ala :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość pestki dyni
dupa a nie musi być. Nic nie musi. Ale wg. niektórych tak gorset, szeroki dół, remiza, i cała wieś na weselu.to musi być. Rany kobiety- jesteście straszne

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqq
jak najbardziej ale piękna;)

Gość Piła
hahahahah no dobra niech wam bedzie ze beza ale mnie sie bardzo podoba haha

Gość i całom wsiom
rany - wy chyba bez nie widziałyście. To są normalne sukienki, nie bezy, no może troche książniczkowate, ale nie bezy!

Gość Piła
no wlasnie tez mi sie wydawalo ze tej kiecki do bezy zaliczyc nie mozna no ale skoro ktos je zakwalifikowal hhahahaha

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqq
księżniczki=bezy=koła w sukni=czy halik - chyba o tym mówili. wszelkie rozkloszowane im się nie podobają.

Gość Piła
taka to se kupie jak bede szla na sylwestra albo do kogos na wesele tylko nie w bialym kolorze rzecz jasna

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqq
większość kobiet jest tego samego zdania, chodz ta suknia nie jest koktajlowa raczej hmm.. sylwestrowa.

Gość jak te co wleilyście
sa bezami, to kupcie sobie rybki, w ktorych kroku nie zrobicie :)) Dla mnie są to normalne sukienki normalną sukienką jest ta: http://www.allegro.pl/item102093529__niespotykana_i_efektowna_suknia_z_agory_.html i ta http://www.allegro.pl/item102411747_suknia_slubna_agnes_40_42.html Przecież z taką obcisnietą sukienką to mozna zagrac w matrixie, a nie iść do ślubu! Chcecie miec druga skore, to ubierzcie sie w kombinezon! Jednak pojecie bezy jest względne i tyle

Gość i całom wsiom
jak te co wleilyście-i właśnie te które sama powklejałaś to są bezy :P Poprzednie nie, ale te twoje to najpospolitrze bezy

Gość kszkszksz
a dlaczego wy się tak szarpiecie ? Już starożytni Rzymianie gadali , że o gustach się nie dyskutuje. Jedna woli poduchę na dole , druga woli obcisłego flaka - po to tyle jest typów sukienek , żeby każdy znalazł coś dla siebie. Kiedyś wkleiłam link sukienki ślubnej, która mi się podoba , to mi skomentowano , że halka albo koszula nocna. Ale i tak mnie to nie przekonuje to bardziej strojnych sukienek , bo podobają mi sie właśnie takie mocno ascetyczne. Może i jak halka , ale dla mnie rewelacja ludzie dajcie życ innym

Gość kszkszksz
Ja tam muszę powiedzieć , że w ogóle nie zauważyłam jakiegoś większego zachwytu facetów nad sukniami ślubnymi :P To baby wszystko robią przcież dla siebie

Gość i całom wsiom
kszkszksz-no masz racje- ale nikiedy człeka ponosi

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqq
heheh ich to nie bawi - zgadza się, tym bardziej ich własna żona z bezą przypiętą do pasa. a wszystkie tu wklejone to dmuchańce. ale co tam - niech każdy ubiera co chce, ale chyba warto się zapytac przyszłego o jego zdanie. ja wiem że nie kupie wielkiej bezy, może małą bezke;)