IWONKA 0 Napisano Maj 5, 2006 Spuznia mi sie okres 1 dzien strasznie sie boje ze to ciaza ale niemoge dopuscic do siebie takiej mysli jak dotykam jajnikow steasznie mnie bola pomozcie mi co to moze byc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes w ciąży jak nic Napisano Maj 5, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to może ja Napisano Maj 5, 2006 ja miałam identyczne objawy tzn w pierwszy dzień spóźnienia zaczął mnie boleć jajnik :) no i sie okazało że jestem w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalina rozowa Napisano Maj 5, 2006 jajeczko sie zagniezdza dlatego jajnik boli , mam nadzieje ze nie jestes nastolatka bo to ciaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haaaaaaaalo Napisano Maj 5, 2006 Jak Ty dotykasz jajniki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jejku jejku Napisano Maj 5, 2006 ja bym zaczela od tego czy masz powody zeby w ogole podejrzewac ciaze? czyli jakies niezabezpieczone stosunki w polowie cyklu itd.? no bo mnie to np. smieszy ze dziewczyna nie weim uprawiala petting nie bylo stycznoci jej pochwy ze sperma i ona od razu jest w ciazy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no taaak Napisano Maj 5, 2006 jajo, żyje krótko( 7-10h) i zapłodnienie mogło nastąpić w dniu lub dzień po owulacji, nie rozpatrujemy tu faktu wystąpienia stosunku płciowego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorociaaa Napisano Luty 18, 2007 ale kÓl... ja nie wiedzialam ze mozna dotknac se jajniki xD Ha! Umowie się ze znajomymi i sobie podotykamy razem! xD Hym.. a mzoe ci sie tylko wydaje ze to jajnik? ;> Moze to głowa cie boli? ;> xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roza18 Napisano Maj 18, 2007 a mi sie spuznia 1 dzień i macica mnie boli kurzcze czy my zawsze musimy miec schizy z ta ciąza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 55445544 Napisano Luty 7, 2008 kurcze moze masz zapalenie pochwy albo cos.. przeczytaj sobie w necie tam bedziesz miała rozne rodzaje zapalen pochwy ... mi sie spoznia 4 dni ;( na dodatek uprawiałam sex bez zabezpieczenia ale to było w dni niepłodne i nie poleciała sperma wiec na bank nie jestem w ciazy ale nie wiem co to moze byc .. kurcze piecze mnie teraz i swedzi a na dodatek wylatuje mi jakis slóz nie wiem co mam robic chyba sie zgłosze do lekaza ale dlaczego tak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaabbbbbbbbbbbbb Napisano Luty 7, 2008 Czy wy nie chodzicie do GINEKOLOGA? Ludzie kochani, jak cos sié dzieje to idz. Przez forum nikt Cié nie zbada a tylko nastraszy. A co do tych wszystkich co nie wiedzá czy sá w ciázy czy sá - znowu - 1.GINEKOLOG - 2. antykoncepcja, 3.porada 4. a potem bzykanie nie na odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kati89 Napisano Maj 22, 2009 08:00 [zgłoś do usunięcia] kalina rozowa jajeczko sie zagniezdza dlatego jajnik boli , mam nadzieje ze nie jestes nastolatka bo to ciaza. bardzo śmieszne :| już ciaża jaka spejcalistka sie znlazła... przestan schizowac ludzi... jajnik moze moze bolec przed okresem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karamba bamba 0 Napisano Maj 22, 2009 a mnie boli zawsze jajnik jak mam dostac okres :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja jestem aniołem Napisano Lipiec 31, 2009 Wiesz mnie też bolą zawsze przed okresem i myśle że to normalne:) Nie przejmuj się mi się spóźniała tydzień myślałam że wpadłam ale się myliłam dzienki Bogu ... Dlatego nie wiem czy wiesz ale stres powoduje spóźnienia się miesiączki aż o ydzień dlatego niemyśl o jajnikach nie bawemdostaniesz okres i po krzyku a jajniki będą bolały:( :*:* Liczę na Ciebie..:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bella555 Napisano Lipiec 31, 2009 Nie wiem czy zauważyłaś ale poprzedniczka schizowała 2 miesiące temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bella555 Napisano Lipiec 31, 2009 A tak naprawdę to 3 lata temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdaaa xD Napisano Maj 4, 2010 Cześć mam pytanie 11 dni temu spałam ze swoim chłopakiem , nie zabezpieczaliśmy się i jest w tym problem że powinnam dostać okres ale nie ma po nim ani śladu ; [[ Bolią mnie jajniki . Pomóżcie bo nie wiem czy moge być w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 blad ortograficzny- to bylo podchwytliwe pytanie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2015 witam spoznia mi sie okres i pobolewa mnie brzuch :( ale zazywam tabletki zielony jeczmien czy moze byc przyczyna opoznionej miesiaczki prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach