Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm hm

a ja sobie kupiłam krem za 1,5 i jestem zadowolona

Polecane posty

Gość hm hm

;)

Gość no i co w związku
w związku z tym?

Gość magdzioł
a do czego ten krem bo chyba nie do twarzy :-)

Gość hm hm
a no do twarzy

Gość cha widzisz
a ja w końcu trafiłam na normalną kosmetyczkę!!! Zamiast tony różnych pierdół, poleciła mi 2 rzeczy(o dziwo nie drogie) i spokój. Jestem kosmetyczną minimalstką i w końcu spotkałam normalną kosmetyczę kóra nie narzuca tysiąca pierdół za niebiańskie ceny

Gość o ja cieeeeeeeeeeee
eeee co to z akremy meldujcie zaraz hmmm? !

Gość hm hm
Oczywiście z Biedronki ;-)

Gość ej hmm
kazdy taki "krem" ma wplyw na stan twojej skory za kilkanascie -dziesiat lat ..wiec lepiej zainwestuj drozsze=lepsze kremy... matka mojej kumpeli ma 46 lat ..nigdy nie uzywala kremow przeciwzmarszczkowych czy wogole nawilzajacych odpowiednio ..poprostu krem Nivea ...obecny skutek ?? wyglada nie na 46 ale 60 - i nie przesadzam ..ma tak pomarszczona dziwna skore ze hej :/

Gość ahaD
ej hmm- moja mama ma 49l. i tagze uzywa tylko Nivea ale nie ma tak bardzo pomarszczonej skory wyglada na swoj wiek ;)

Gość ej hmm
hmm nie chodzi o to zeby sie licytowac czyja mama wyglada mlodziej czy starzej - chcialam dac przyklad ze wczesniej czy pozniej skora sie "odwdzieczy"

Gość to zły przykład
bo moja babcia mając ponad siedemdziesiąt lat często była uznawana za pięćdziesięciolatkę (i to głównie dlatego, że miała pomarszczone ręce i szyję, a nie twarz), mimo że jedyny krem jakiego kiedykolwiek uzywała to był niebieski Nivea. skora jej się widocznie odwdzięczyła:)

Gość use
I tak najważniejsze są geny!! ;) :P

Gość to zły przykład
pocieszające to dla mnie:D

Gość 15 czego
??

Gość Moja mamcia
też się zwykłego nivea czepiła, ale na szczęście wygląda dobrze :)

Gość Moja mamcia
o a moja babcia też spoko :D

Gość ej hmm
do "to zly przykad" wiec bierz pod uwage ze wtedy nie bylo takiego zaniczyszczenia powietrza ani tak wielkiej dziury ozonowej i innych szkodliwych skutkow rozwijajacej sie cywilizjacji..no ale tak z pewnoscia masz racje...uzywaj kremiku Nivea przez cale zycie zamelduj sie za 50 lat zobaczymy kto mial racje :D

Gość ParoDziestka
Moja mama (46l.) tez uzywa niebieskiego nivea ;-) i ani jednej zmarszczki, skora na twarzy jedrna i napieta :-) Chcialabym tak wygladac w jej wieku ;-)

Gość to zły przykład
obawiam się, że za 50 lat już nie będę żyła. a kremiku Nivea uzywam (dla odmiany używam wersji Soft) i ma on bardzo dobry wpływ na moją cerę. wyglądam młodziej niż moje równieśniczki.:) mimo trzydziestki na karku jestem czasami pytana o dowód, kiedy kupuję papierosy albo alkohol (tak, tak... prowadzę niezdrowy tryb życia...:D) skąd w Tobie ta zawiść? lepiej byś się czuła, gdybym była stara i pomarszczona, czy co? a najlepiej, to gdybym była młoda i pomarszczona...:D

Gość moja tylko do usuwania tuszu z
oczu, na twarz używa innych kremów

Gość ewelinka233
moja mama ma 43 lata, od okolo 5 lat zaczela uzywac kremy loreala, vichy, przeciwzmarszczkowe, strasznie choruje, ma nerwice itp co sie odbija na twarzy, rok temu na wakacjach poszlam z mama na mammografie, ( chyba to tak sie pisze);) pani ktora tam byla , powiedziala mojej mamie ze maamografie sie robi po 36 roku zycia i dla mojej mamy to jeszcze za wczesnie:D w tym samym szpitalu , weszla do gabinetu lekarskiego, gdy lekarz sie zapytal o wiek, mama mowi 42, on zdziwiony pyta sie znowu ile?:D takich sytuacji jest mnostwo, jej kolezanki , ktore widza mnie poraz pierwszy nie wieza ze jestem jej corka,, ja mam 23 lata, mlodzi faceci sie za nia ogladaja na ulicy;) ona sama ma mlodszego od siebie o 6 lat, osobiscie uwazam ze wyglad skory jest ustawiony genetycznie, moja babcia mlodo wyglada, mam nadzieje ze ja tez bede:D