Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosenna rusałka

imieniny przyszlej tesciwej...

Polecane posty

witam, mam dylemat, a mianowicie - w swieta zareczylam sie. w polowie maja moja przyszla tesciowa ma imieniny. nie jestem z nia zbyt b;lisko, nawet mozna powiedziec ze prawie nie rozmaiwamy. mam problem co jej kupic na prezent i czy wogole kupowac cos/ czy moze zapomniec o jej imieninach:)? poradzcie mi cos...prosze...

skoro masz zostać jej synową, to \"zapunktuj\" i kup jakiś niezobowiazujący drobiazg. Będzie jej miło.

Gość niuka
proponuję czekoladki albo kwiatka (może być w doniczce) moja na nic więcej nie zasługuje

wypadaloby owszem, ale znajac ja z opowiesci mojego narzeczonego to nic jej sie nie bedzie podobalo i nawet dziekuje nie powie, to taki mruk chodzacy... szczerze mowiac miedzy nami to ja nawet jej nie lubie! ucieszyla by sie chyba z 1000 krzyzowek bo lubi je rozwiazywac...

Może i jest mruk, ale to jej imieniny. Wchodzisz do tej rodziny więc wypadałoby pamietać o imieninach czy urodzinach osób do niej należących!

a co powiecie na jakas ksiazke??? lubi czytac romanse, ale romansu nie kupie, wiec pomyslalam ze moze cos o wyszywaniu bo tez lubi to robic... jak myslicie pasuje tego typu ksiazka???

Gość lollollol
jeszcze sie obrazi ze wyszywac nie umie :P lepiej nie ryzykuj :P

wydaje mi się, że skoro do konca nie jesteś przekonana, co by ucieszyło przyszłą teściową, to wybierz lepiej kwiaty i np. czekoladki. Standardowy prezent, ale przynajmniej nie okaże się porażką.

Nie chcę nikogo krytykować, ale jak czytam \"a może zapomnieć o jej imieninach\", to przestaję się dziwić, dlaczego topik \"Teściostwo\" tak dynamicznie się rozwija. Rany, jak można \"zapomnieć\" o imieninach przyszłej teściowej? Przecież to matka Twojego chłopaka! A później, jak przypadkiem usłyszysz, że teściowa mówi do swojego syna \"mogłeś sobie lepszą wybrać\", będzie płacz i oskarżanie teściowej o ingerowanie między Was. Podpytaj swojego faceta, czym interesuje się jego matka i wybierz coś, co świadczyłoby, że się postarałaś.