Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saffonnaa

BARDZO nietypowy problem......

Polecane posty

Gość saffonnaa

zaczne od tego, ze zawsze, kiedy pada pytanie skierowane do facetow "Na co zwracacie uwage u kobiet" pada odpowiedz: na sposob poruszania sie. No i tu jest problem. Ciagle ktos mi mowi, ze dziwnie chodze, mam dziewny wyraz twarzy jak ide, ze garbie sie, ze nie ruszam rekami, ze ide SZTYWNO. nasluchawszy sie tylu uwag, teraz na pewno chodze dziwnie, probuje stale kontrolowac 'jak ide' i to powoduje u mnie napiecie... jak chodzic 'normalnie' ??

Gość damy.
zapisz sie na lekcje tanca, tam Cie rozruszaja i przestaniesz poruszac sie tak sztywno

Gość ziołówka
Idąc , zerkaj na wystawy-zobaczysz siebie i będziesz wiedziała co jest nie tak

Gość saffoonnaa
wiemm co jest nie takkkk.... wszystko! tylko jak to zmienic?

ćwicz w domu, oglądaj się w lustrze, niech ktoś bliski ci doradzi co nieco... z kursem tańca, to też jest bardzo dobry pomysł, tam rozluźnisz swoje ciało,nabierze ono więcej gibkości, lekkości ... w końcu mowi się że tancerki mają najwięcej wdzięku i gracji na kursie tańca pracując nad swoim ciałem będziesz mogła poznać nowych ludzi...to na prawdę swietny pomysł :))

Gość wujek_dobra_rada
metoda nr: 1.chodz codzien z ksiazka na glowie przez 10 min 2.chodz do przymierzalni do marketow gdzie wszytskie sciany sa lustrami /zalatw se to najlepiej w pokoju i sie ogladaj-koryguj wade postawy 3.nagrywaj sie jak chodzisz ew bedziesz mogla zmienic conieco 4.zapisz sie na specjalne cwiczenia korygujace wady postawy napiecia przy chodzeniu..nie pamietam jak sie to nazywa -poszukaj w necie-ale wiem ze bardzo duzo Francuzek chodza na takie zajecia powodzenia!