Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca dzidzię

dziewczyny, jak sobie radzicie z depilacją nóg w ciąży?

Polecane posty

Gość chcąca dzidzię

jak to jest? dajecie radę?

Gość justalala
nogi jak nogi-gorzej bikini:)

U MNIE NA RAZIE ZADNYCH PROBLEMOW Z TYM NIE MA..ZAROWNO W KWESTII NOG JAK I BIKINI, BO BRZUSZEK MAM MALUTKI JESZCZE, A ZRESZTA NOGI WYDEPILOWAC TO CHYBA NIEZBYT TRUDNE NAWET JAK JEST BRZUSZEK SPORY, A BIKINI... MEZUS POMOZE :-)

Gość chcąca dzidzię
ja jeszcze nawet nie jestem w ciąży dopiero kilka miesięcy po ślubie, jak wyjdziemy na prostą chcemy się zacząć starać:) moje pytanie wzięło się stąd że mam pewne problemy z owłosieniem na nogach i zastanawiam się jak to będzie w ciąży...

Gość liv21holland
czesc dziewczyny!A to moze wiecie czy woskowanie na goraco w salonie kosmetycznym jest wskazane?

Gość ajajaja
całą ciąze goliłam się bez problemu,zarówno golenie nóg,jak i okolic intymnych nie stanowiło fla mnie zadnego problemu,a golę się całkowicie,jelsi chodzi o bikini.Ps:Mam juz wieloletnią wprawę,więc obchodziłam się bez lusterka..Jak to się mówi-dla chcącego..nic trudnego..

I ja także bez problemu goliłam nogi i inne okolice, które tego wymagały, nawet ze sporym brzuchem ;) A druga sprawa to taka, że z tym owłosieniem stała się rzecz dziwna :) Włosy na głowie rosły piękne, bujne, gęste i lsniące, to samo paznokcie :) Za to włosy w każdym innym miejscu jakby zapomniały o rośnięciu i wystarczało, jak zgoliłam je np raz w tygodniu, były słabe, cienkie i jakby jaśniejsze. Dodam, że jestem raczej ciemnej karnacji z czarnymi włosami... Niestety, po ciąży wszystko wróciło do stanu pierwotnego ;) Włosy na głowie liche, a na nogach bujne ;) Chyba zajdę znów w ciążę ;)