Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasasasas

nie wiem co myslec

Polecane posty

Gość asasasasas

mimo ze jestesmy razem on nigdy nie powiedzial mi ze mu sie podobam (chodzi mi o wyglad) moze to dlatego ze wcale nie jestem taka piekna albo moze wcale mu sie nie podobam tak tez sie czuje jakbym byla brzydka

Gość asasasasas
dodam ze jestesmy ze sobą 2 dni.

Gość a ja znowu nie wiem
nie wymyslaj sobie problemów jakbys mu sie nie podobała to by z Toba nie był - no chyba ze lepszy rydz niz nic - ale wtedy nie traktował by Cie powaznie

Gość asasasasas
nie nie jestesmy ze soba 2 dni ja pierdole nie masz co robic to se znajdz inne zajecie niz udawac ze jestes kims kim nie jestes

Gość no to może
zapytaj?

Gość asasasasas
ale przeciez nie zawsze jest sie z kims dla wygladu czasem co innego sie nam podoba nie to jak ktos wyglada tylko to jaki ktos jest a jesli on jet ze mna bo mu sie podoba to jaka jestem a nie to jak wygladam oczywiscie chcialabym zeby mu se podobalo i to i to

Gość asasasasas
nie nie zapytam bo przeciez jeslimu sie nie opodobam to i tak mi tego nie powie zeby mi noie robic prztkrosci

Gość no to może
i wtedy się dowiesz, faceci czasami nie mówią rzeczy które wydają im się oczywiste.

Gość no to może
jezuuuuu, to nie pytaj i idź do wróżki.

Gość asasasasas
nie

Gość asasasasas
zapomnialam dodac , ze on jest bardzo bogaty i starszy ode mnie a mnie w zasadzie chodziloby o to by on mnie sponsorowal tylko o tym nie wiedzial dlatego nie interesuje mnie czy mnie kocha i czy ja jestem dla niego interesujaca tylko czy bedzie mnie pozadal i kupywal , kupywal mi to i owo i kupywal. a ja go swoja dupa przy sobie zatrzymam jak najdluzej by mi kupywal co mi dusza zapragnie.

Gość asasasasas
spierdalaj głupi podszywaczu co z tego, że on jest ode mnie duzo starszy i ma żonę??? gówno cię to obchodzi nie wiem co myśleć, naprawdę :( niby w łóżku jest ok, ale ten brak uznania dla mojej urody...

Gość asasasasas
mam sobie zaczarnic zebybyl spokoj to zalosne jest te wasze podszywanie sie

Gość asasasasasa
poza tym denerwuje mnie jeszcze to, że jemu nie podoba się mój penis, tzn nie tak całkiem, bo we wzwodzie jest ok, nie mieliśmy jeszcze problemów z np zbyt ciasnym otworkiem, ale w zwisie... on wtedy żartuje, że wygląda jak kawałek korniszonka i co ja mam robić siostry?

Gość zalosna jestes
asasasasas- jak on cie moze bolcowac w lozku , taka zapewne dyskotekowom KIKI.tepa i glupia.

Gość asasasasas..........
do tego ktory sie najpierw podszywal a teraz se zaczarnil chociaz to nie byl jegonick---> naprawde jestes zalosny/a i bardzo mi przykro ze nie masz nic lepszego do roboty od tego co robisz na forum napisalabym wiecej ale BRAK SLOW