Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zmartwiona

dziecko ułozone w pozycji posladkowej - kto tak miał niech wejdzie plis

Polecane posty

Gość troche zmartwiona

dzis byłam u gina, na usg, okazało sie ze dziecko jest ułozone posladkowo, pomyslałam sobie ze dobrze, bo ja chciałam miec cesarke i wszystko było by dobrze tylko ze gin kiedy to powiedział, miał taka przerazona mine :o dlatego ze dziecko ułozyło sie własnie w ten sposób mam pytanie czy cos w takim razie grozi dziecku, skoro gin miał taka mine, czy cos moze byc nie tak i wogóle wszystko co wiecie na temat tego ułozenia i urodzenia dziecka w tej pozycji prosze o pomoc i rade !!

Gość troche zmartwiona
jeszcze jedno jestem w 36 tygodniu, i czy jest szansa ze dziecko sie odwróci główka w dół, moze któras z was tak miała ze dzidzia sie odwróciła w ostatniej chwili szczeze to chciałam cesarke ale po tym jak ujzałam mine gina jak zobaczył ze babel jest tak ułozony to zaczyna mi sie odechciewac :o

Gość wiecie wiadomo
wiez idioto albo idiotko nie wypisuj bzdur! nie martw sie moja siostra tez miala cesarke z tego powodu i jest zadowolona bo od poczatku chciala ja miec! a gin. na pewno nie mial przerazonej miny, to sie czesto zdarza!!

Gość minkaaa
W niedzielę moja przyjaciółka urodziła przez cesarkę zdrową, śliczną córeczkę, która była ułożona pośladkowo. Także głowa do góry, wszystko będzie dobrze :)

Gość uuuuuuuuuu
mój brat był tak ułożony i mamie zrobili cesarkę! tydzień temu skończył 40 lat. :) W jednej sali w szpitalu, leżałam z dziewczyną, która urodziła swoje pierwsze dziecko ułożone pośladkowo, w "zwykły sposób" i to w niepełną godzinę od przyjazdu do szpitala... Obydwie mają się dobrze!!!

Miał m cc ze względu na pośladkowe ułożenie dziecka.Osttanie usg gin zrobiła mi 37 tyg by sprawdzić czy się już ułożyło.Powiediząła żebym przyszkowała się na ceserke.Owszem wspomniała że jest szansa że jeszcze się przekręci ,,dzieci często dzień przed porodem się przekecają\" tak to skomentowąła