Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie prosze..

Jakie są objawy zakochania?

Polecane posty

Gość orange wife
to prawda nie mozna przestac myslec.. i cigale sie teksni.. wszytsko ja przypmina..

Gość bli ble blu
To najgorsze uczucie, jakiego kiedykolwiek doznalam(doznaje teraz) jest smutno (bo on jest daleko).. Nie kazdy facet jest wierny (to samo tyczy sie pan).. Ale to przygnebiajace zastanawiac sie co on robi te 1000km stad, gdy ja jestem chodzacym idealem wiernosci.. Mam nadzieje, ze tym razem moja intuicja mnie zawodzi !!

Gość ok a powiedzcie coś
jak długo sie utrzymuje ten stan??

Gość silie
a ja chce tańczyć spiewać krzyczeć! namalowałam kiwaty na ścianie chodze ulicą śmiejąc sie sama do siebie i słysząc dzwięk telefonu nie dopuszczam mysli ze to moze byc ktos inny. chce mi sie żyć. chce czuć jego zapach milczeć z nim i rozmawiać.. chyba kocham..

Tryskac radoscia,szczesciem...Krzyczec ,ze sie go kocha!Ze to on jest tym jedynym!Miec motylki w brzuszku na jego widok i to spojrzenie ..powalajace....

hej. ja to caly czas o nim myslalam jak sie rostawalismy to pozniej plakalam snil mi sie po nocach

Gość maxi kazzz
ja cały dzień uderzam patykiem w kaloryfer recytując wiersze Kazimierza Przerwy-Tetmajera:p

Gość maxi kazzz
taki już ze mnie romantyk:p

U mnie to jest tak że jak widze tego kogoś jak np wychodzi przede mną z za zakrętu to ona razu mam przyspieszone bicie serca, ogarnia mnie taki cudowny może nietyle co lęk ale to jest uczycie w stylu \"dostałam super prezent na gwiazdkę\" albo prezent niespodzianka jeżeli można użyć takiego określenia.Kocham to uczucie niestety obecnie jestem jego ozbawiona....:(

U mnie to jest tak że jak widze tego kogoś jak np wychodzi przede mną z za zakrętu to ona razu mam przyspieszone bicie serca, ogarnia mnie taki cudowny może nietyle co lęk ale to jest uczycie w stylu \"dostałam super prezent na gwiazdkę\" albo prezent niespodzianka jeżeli można użyć takiego określenia.Kocham to uczucie niestety obecnie jestem jego ozbawiona....:(

Ciekawe w czym się zakochują kobiety ?>

Gość zakochana nieustannie...
W moim przypadku są raczej satandartowe. Mam male motylki w brzuchu Na niczym się nie koncętruje tylko ciągle myśle o tej osobie Gdy ją widzę spoglądam na nią, a gdy odpowiadają warunki to do niej podchodze i zaczynamy gawędzic.... Przerzywalam to już 10 razy a mam 12 lat. Teraz mam juz to 11 raz jest naprawde extra !!! Ciągle się spotykamy i nie tylko...pewnie jak pójdziemy do domu to coś z tego może wyniknąć....:) P.S. Gdy z kimś macie zamiar zerwać najpierw poszukajcie sobie nowej osoby !! Wtedy nigdy nie będziecie same ! Ja tak robie i zawsze na tym dobrze wychodze !!!

Gość Lilka555
Być zakochanym to cudowna rzecz, ale wtedy gdy jest to szcześliwe. Jestem z chłopakiem od kilku miesięcy, ale nie mogę przestać myśleć o moim koledze ze studiów. Tak już jest od 2 lat. Dopiero po takim czasie zrozumiałam co do niego czuje :( schudłam ponad 4 kg, wyglądam jak swój cień. Gdy go widze na uczelni to strasznie się stresuje chociaż nie widać tego po mnie. Szkoda tylko, że on widzi we mnie koleżanke albo młodszą siostre :( próbowałam dać sobie spokój z nim, ale nie mogę :( najgorsze jest to, że nie wiem czy on coś do mnie czuje, a zapytać nie mogę, bo jeszcze rok nauki przed nami, a nie chce stracić kolegi :(

Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej przez trzy godziny a zapominasz na dwie minuty, gdy jej nie ma w pobliżu czujesz to samo co narkomani. Gdy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się by za wszelką cenę dostać to czego im tak bardzo brak. A ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość. :)

Gość też zakochana w E....
Tęsknota,nie ma dnia ani godziny bez myśli o tej osobie,silne napięcie podczas np. niespodziewanego spotkania,bicie serca,tęsknota,myślenie gdzie jest w tej chwili,co robi,czy jest zdrowa/wy,czy jest szczęśliwa/wy,czy myśli o mnie(no i jak?),czy cos do mnie czuje,kiedyś dzwoniłam(głuchy tel),by usłyszeć ten głos,potem bicie serca i jeszcze silniejsza tęsknota,można się zakatować ,ale to nic nie daje,bo jest tak wciąż.To też moje trzecie zakochanie i też te dwa pierwsze zostały w sferze marzeń...To moja ostatnia szansa,najsilniejsza miłość i ostatnia..

Gość Bo kiedy myślisz
jak będzie wyglądało wasze wspólne życie, to znaczy, że kochasz.

Gość 590789
upsssss

Gość Amytiville
... ja myślę, że każdy doznaje tego uczucia w inny sposób, swój własny, osobisty, intymny... Mogę tutaj dorzucić zazdrość, która zaczyna się wzmagać, popadanie ze skrajności w skrajność. Mimo wszystko, mimo niektórych niekorzystnych aspektów... to jest piękne i piękni są ludzie, którzy kochają. Pozdrawiam Was wszystkich :)

Gość natie__
wszyscy piszecie o zakochaniu szczesliwym...a co, jesli za każdym razem okazuje się, że to nie ten? Ja myślę, że ten, ale on ma inne zdanie. Nie chce się juz zajochac. Wypaliłam się..

Gość nieszczesliwa.....
gorzej jak sie zakocha(zauroczy) bez wzajemnosci, mam podobne objawy ale co z ta druga osoba? czy ona chce tego samego? a moze to tylko przyjazn a nie kochanie:(

Gość romantyczka_89
Ja gdy się zakochałam ( i to na szczęście z wzajemnością :) ) czułam gorąco w brzuchu, nie mogłam spać ani jeść. Bez przerwy myślałam o Nim.

hej ja od kilku lat tkwie w przekonanu że jestem zakochana w koledze:(. jednak czasami mam wątpliwości czy to miłość:( j natrafiłam dziś przypadkiem na wasze forum i to co tu przecztałam troche znów napawa minie lekiem a w głowie przepływa cinka myśl watpliwości i bólu. nie mam takich obiawów jak wy :( ja jak go widze strasznie się denerwuje i mam mieszane uczucie radości i smutku( bo on traktuje mnie jak koleżanke). gdy jestem sama nocą przed snem często myśle co by było gdyby i marze jak by to było... gdy go nie widze dlugo jakis 2 -3 tygodnie jestem smutna i jak bym tęskniła. często palcze z jego powodu zwłacza jak długo go nie widze bub nie pisze on domnie . gdy rozmawiamy na gg robie z siebie idotke a jak uda mi się nie to zawsze i tak mam wyżuty ż mogło być inaczej. nie wiem czy to co tu napisałam to obiawy miłości lub zakochana ale ja tak mam:( pozdrwiam wszystkich samotnych ludzi:)

Gość buhahahahahaha
a jak sie jest w kims zakochanym, to ciagle gapi sie na ta osobe? bo taki jeden ciagle sie gapi a ja nie wiem czy mnie kocha? :P

Gość a co za
w brzydalu widzi się najprzystojniejszego faceta na świecie:P a nich ktoś tylko spróbuje powiedzieć,że jest inaczej:P

Gość Słucham własnie piosenki ze
Shreka , bojadjze 2 - Accidentally in love, czytam te wpisy, myle o moim Słonku i mi jakos tak ciepło się pod serduszkiem zrobiło...mimo,ze na dworze ziąb:) To ciepło w serduszku jak go widzę,te dreszcze ktore przechodzą po całym ciele gdy spojzę w jego piękne,brązowe oczy,ten jego zapach...to jest miłosc.Kocham Cię Piotruś!:)

no dobra wiemy jak na sobie rozpoznać czy się zakochaliśmy czy nie a jak rozpoznać po bliskiej osobie??