Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie prosze..

Jakie są objawy zakochania?

Polecane posty

Gość gość
mysle o nim .tesknie.zyc bez niego nie moge.jestem zazdrosna o niego.

Gość gość
kiedys bardzo mi sie podobal kolega ze szkoly.ale on chodzil z moja kolezanka.potem wzieli slub.ale nie byli dlugo ze soba.wzieli rozwod i on sie ozenil z inna i tak to sie skonczylo.

Gość jo i ja
popisuje się przed tobą, woli spędzać czas z tobą niż z kolegami , siada zawsze z tobą moja koleżanka i kolega tak mają

Ja chyba jestem zakochana, ale niewiem, mając 11 lat?Ok, poznałam naprawdę fajnego gościa ze szkoły, starszy ode mnie o rok, bardzo nieśmiały, po prostu w moim typie. Wyglądał jak mój wymarzony ideał.Gdy go zobaczyłam, byłam nad wyraz szczęśliwa, wolałam trzymać się z koleżanki, jestem bardzo nieśmiała.Cały czas o nim myślałam, nie byłam głodna, zmęczona czy spragniona.Zawsze lubiłam weekend, ale odkąd go poznałam, popołudniu w piątek mówiłam: Niech ten weekend się wreszcie skończy!Zawsze myślałam tylko o nim.Może mnie kocha, przecież tylko na mnie się patrzy, podchodzi nawet, gdy nie ma nic do powiedzenia, jak podejdzie do mnie kumpel z klasy, to przygląda się z wyraźnym niezadowoleniem i zazdrością.Nie rozmawia z innymi dziewczynami, nigdy nie odwrócił się do mnie tyłem.