Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może jeszcze nie teraz...

Test ciążowy w miarę szybki...

Polecane posty

Gość Może jeszcze nie teraz...

Wiem, ze moze topik pojawiał się setkirazy, ale w tej wyszukiwarce ciezko coś znaleźć.. chodzi mi o test ciąży, który by wykrywał ciążę po ok. 7 dniach od ewentualnego zapłodnienia..w miarę pewny, to znaczy, że ktoś sotsował i był wiarygodny. Jeżeli macie chwilkę, to będe wdzięczna za informacje

Jezeli wiesz kiedy mialas owulacje na 100% (bez monitoringu cyklu mozesz nie byc pewna) i uplynelo od niej 7 dni, to test z krwi beta hcg powinien juz wykryc ciaze, poziom beta hcg narasta bardzo szybko, wiec na pewno bylby juz podwyzszony, jezeli nieznacznie to mozna by sie bylo zastanawiac czy to nie sa jakies zaburzenia hormonalne, ale tak jak mowie po takim czasie jedynie test z krwi

Gość majkala
ja rpwniez wyprobowalam ten test, daje wiarygodny wynik. mam teraz problem, otoz w czw powinnam dostac okres- no i dostalam lekkie plamienie, wczesniej w polowie cyklu mialam niespodziewana miesiaczke (zapomnialam wziac jedna tabletke i po 4 dniach wystapila ta miesiaczka) tabsy bralam nadal. ale teraz schizuje ze moze jestem w ciazy. po 6 dniach od stosunku zrobilam test. po osmym dniu znowu, i w piatek czyli po 2 tyg znowu. wszystkie daly wynik negatywny- czyli ze nie jestem w ciazy. ale boje sie!! bo nie mam tej miesiaczki tak jak powinnam- lekkie plamienie i to wszystko. moze to przez to ze wczesniej w polowie byl ten okres?? prosze Was o pomoc, moze ktoras miala podobny problem :(

Bez obaw te testy naprawde są wiarygodne,napewno nie jesteś w ciąży.Odpiałam Ci na maila.Pozdrówka:-)