Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9.0.5.5.6

Dziewczyny, proszę, wejdźcie

Polecane posty

Gość 9.0.5.5.6

Mam do Was prośbę. Przeczytajcie poniższą charakterystykę i odpowiedzcie SZCZERZE (ale szczerze!) czy na pewno NIE MOŻECIE sobie przypisać żadnej z tych rzeczy. A może czujecie że pasuje to do Was jak ulał? Wypowiedzcie się. -niestabilność emocjonalna (nadmierne emocje w jednych momentach i brak uczuć w innych); intensywność i niestabilność relacji z innymi ludźmi (przechodzenie pomiędzy ekstremami - idealizacji i dewaluacji, miłości i nienawiści); niestabilny i zaburzony obraz własnego "ja" (brak stabilnej wiedzy o tym kim się jest i czego się chce, błędna samoocena); chroniczne uczucie pustki wewnętrznej i znudzenia; impulsywność i skłonność do ryzykownych zajęć; tendencje do działań samodestrukcyjnych; duże huśtawki nastroju zmieniające się w cyklach godzinnych, zmierzające zwykle ku uczuciom negatywnym (smutek, przygnębienie, niepokój, złość); przesadna złość i agresja, skłonność do krytykowania i atakowania werbalnego innych; nastawienia urojeniowe; objawy dysocjacyjne ("oderwanie się od rzeczywistości"); oraz paniczny lęk przed porzuceniem.

Gość jagoo
nieeeeeeeee to napewno nie ja

Gość Sylwesterka
do czego to?

Gość 9.0.5.5.6
Nie. Założyłam ten temat dla znajomej. :) Po prostu uważam że po częsci może to sobie przypisać każda kobieta... :)

Gość moze to Ty

Gość odchył osobowości
typu borderline

Gość Sylwesterka
po co? nikltóre opisy pasują! i co?

Znasz kobietę która nie ma choć jednej z wumienionych cech? Bo ja osobiście nie:D Mogłam bym sobie przypisać kilka , jeśli nie wszystkie;)

nie nie nie,nie znoszę tego cholernego borderline kto to wymyślił,taki wór bez dna

Gość ja czasem
musze sie przyznac że czasem występuje u mnie kilka ze wspomnianych obiawów.. a możesz napisać jakie są z tego wnioski??? :>

Gość ot cała ja
idealnie pasuje :-( niestety. szczególnie ta niestabilność i działania autodestrukcyjne... jaka diagnoza?

Gość 9.0.5.5.6
właśnie żadne wnioski! po prostu uważam że ona się odrobinę za bardzo tym przejmuje, a ja uważam że .. kurcze... to przecież sprecyzowali psychologowie, też zwykli, śmietelni ludzie. Oni zresztą do każdego uczucia znajdą jakąś nazwę, jakiś syndrom go określający, fobię. Ja po prostu uważam że sporo z tych cech jest NATURALNYCH u każdej babki.

No ale chyba musi zajśc kilka z wymienionych ,żeby określić ten typ osobowości? Bo inaczej to bez sensu;/

Gość toż
to opis stanu napiecia przedmiesiaczkowego, jak ulal! :o

Gość S_a_l_s_a
no i niestety do mnie pasuje jak ulal :O 😭 ale co w zwiazku z tym? jakas terapia:( ? zwlaszcza z tym ostatnim mam problem..paniczny lęk przed porzuceniem...:(

Gość Miauczynska
a ja mam nerwice natrectw phi :classic_cool:

Gość miszla
ksenofaryna no bez urazy, ale mowisz tak wlasnie dlatego że jestes szpikowana analizami psychologow pocieszę was - ja tez mysle ze takie cechy moze odnaleźć w sobie każda kobieta

Gość miszla
fikcja? no wlasnie o tym napisalam to fikcja wyżej pisalas że to ciężki przypadek i nieuleczalny a niepotrzebnie straszysz dziewczyny, teraz każda pomyśli że to ma ludzie!!!!!!! każda dziewczyna ma borderline!!!! to straszne :)