Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaRo24

Dziekuje polskim lekarzom- sa najlepsi

Polecane posty

Gość AnnaRo24

Hej, chcialam tutaj podziekowac wszystkim polskim lekarzom i polskiej sluzbie zdrowia. Duzo sie na nich narzeka, a wedlug mnie cudze chwalicie swego nie znacie. Ja tez myslalam ze nasza sluzba zdrowia to do dupy i wogole....a jednak zmienilam zdanie. Wyjechalam zagranice i tu sa dopiero niedoksztlceni lekarze zapisujacy paracetamol na wszystko, wypisujacy leki o ktorych pojecia nie maja. Naszym lekarzom do piet nie dorastaja!!!! Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam cieplutko Polska sluzbe zdrowia- jestescie najlepsi:)

Gość jaajajajaaa
Tak! Popieram! Podwyzki dla naszych lekarzy! Zatrzymajmy ich w kraju!!!

Gość AnnaRo24
Zgadzam sie!!!! Nie chce zeby mnie leczyli lekarze ze wschodu- bo nasi sa the best!!!

Gość jaajajajaaa
Tak!! I dodam jeszcze ze pielegniarki tez mamy wspaniale!

Gość june
Zgadzam sie z faktem, ze Polscy lekarze sa o niebo lepsi niz lekarze zagranica, przynajmniej w Unii!!!!!!!!!!

Gość AnnaRo24
Wlasnie- ja jestem w holandii- tragedia, jezdze sie leczyc do polski!!!

Gość a co to topik dla konowałów
?:D jako zwykły pacjent powiem, że lekarz w Dublinie przy zwykłym przeziebieniu nie wypisał mi od razu końskiej dawki antybiotyku, ale najpierw próbował mniej szkodliwych dla orgaznizmu leków. zrobił mi wszystkie badania i na drugi dzień wyniki miałam w skrzynce pocztowej. kiedy przepisał antybiotyk to po trzech dniach zadzwonił i zapytał o moje samopoczucie. widzieliście takiego w Polsce?

Gość AnnaRo24
W PL tez by ci nikt na przeziebienie antybiotykow nie wypisal, tak widzialam takiego w polsce i to nie jednego- jakby nasi zarabiali tyle co ci w Unii to by bylo co porownywac, bo w pl to by nawet ZUS za znaczek pocztowy nie zaplacil nie mowiac juz o telefonie. Ja tu pisze o fachowosci i wiedzy naszych lekarzy...

Gość a co to topik dla konowałów
oj, wypisał, wypisał. i to nie jeden... mam uczulenie na penicylinę i pochodne. mimo tego dostałam nie raz na nie receptę... dobrze, że mam w rodzinie chociaż dentystę, który weryfikuje te zalecenia...