Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elmilinden

Kurde, ludzie no! Napiszcie w ogóle czy to ma sens, bo jak nie, to sobie daruje

Polecane posty

Gość elmilinden

Chodzi mi o to, czy w ogóle ktoś z Was kupuje od innych kosmetyki, czy to ma sens., czy po prostu sobie darować, bo i tak nikt tego nie kupi. A przecież pojedynczych cieni nie będę wysyłać, bo dojdą w proszku znając Pocztę Polską:o To tak apropos mojego wątku wcześniejszego.... No bo wkleiłam tutaj ten post dlatego, że miałam te kosmetyki komuś sprzedać, ale coś tam się stało i ta osoba nie ma pieniędzy i zrezygnowała. WIęc skoro od razu ktoś chciał je kupić (ale zrezygnował...), to myślałam, że ktoś je jeszcze kupi. No to oświećcie mnie czy to jest chusteczkowy pomysł:)

Gość nie ma sensu

Gość sdery
yyyyyyyyyyyy, nie czaję :D To przecież wiadomo, że lepiej sobie w sklepie kupić :P Niż z rąk trzecich.

Gość elmilinden
No lepiej, ale np. skoro możesz sobie kupić trzy razy taniej coś, co jest nowe, ma kilka tygodni, nie było uzywane, w dodatku jest do siebie dopasowane kolorystycznie, to nie jest to aż taki zły pomysł. No ale ja może jestem zmylona tym, że ktoś od razu chciał to kupić. No ale teraz nie może:o Więc się po prostu pytam. Aha, i nie ma tak żadnych kosmetyków, które się stosuje bezpośrednio na skórę. Przecież zawsze jest aplikator itd. A podkład, błyszczyk, krem są w ogóle nieużywane. Tylko ja ich nie potrzebuję, nie chcę, mam inne, nie używam tylu kosmetyków, nie są mi potrzebne.

Gość nic nie ma sensu...

Gość nawet sens nie ma sensu

Gość elmilinden
No to faktycznie mi pomogliście...:D

Gość oj nie zalamiuj sie
podciagaj temat raz dziennie napewno ktos kupi...a najlepiej wklej zdjecie

Gość oj nie zalamiuj sie
w sensie kosmetykow zdjecie

Gość a jakie
to kosmetyki i za ile chcesz sprzedać? :)

Gość elmilinden
już jest taki temat, sa tam różne kosmetyki od Lancome po Astora, cena do negocjacji;) stanęło obecnie na 180zł za wszystkie razem z przesyłką. Zaraz wkleję linka:) Tylko poszukam

Gość elmilinden
Tutaj jest ten wątek, jakby co: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3232300 jeżeli ktoś coś by chciał, można pisać na elmilinden@gazeta.pl To nie musi być wszystko nawet, ale wolałabym sprzedać wszystko. Tylko trudno mi będzie wysłać jedne cienie albo tusz pocztą, bo przeciez jak ja to zapakuję? Na poczcie takich małych paczek nie sprzedają, a teraz kupiłam juz taką, że wszystko0 idealnie się zmieściło. Nie chcę, żeby przesyłka dotarła w proszku, bo potem pretensje będą do mnie:o

Gość no wlasnie
i p tp chodzi ze dziewczyny chca kupowac raczej cos jednego a nie wszytsko bo po co ??? komus npo skonczyl sie tusz to chce tylko tusz a nie cienie i reszte ..

Gość elmilinden
ja to rozumiem, no ale powiedz mi jak ja mam wysłac jeden tusz pocztą??? Albo cienie??? Przecież tego nie zabezpieczę:o Będą rzucać tym, przekładać na poczcie, coś się zniszczy i potem pretensje będą do mnie. Pomyślałam, ze ktoś może wszystko kupi. To nie jest aż tak drogo, te kosmetyki naprawdę są bardzo dobrej jakości a w cenia samych cieni Lancome i jednego tuszu masz cały zestaw:) W dodatku idealnie pasuje dla blondynki (mysiej;) ) o jasnej karnacji i niebieskich, szarych, ewentualnie brązowych oczach.

Gość nic nie ma sensu powtarzam

Gość no i jeszcze... nie ma sensu
:P

Gość totalny bezsens

Gość elmilinden
dzięki, pomogliście:D

sprzedaje na allegro juz z 3 lata - sprzedalam i zestawy kosmetyków i pojedyncze - nawet sam tusz- kupuje kopertę bąbelkową na poczcie za 34 albo 48 groszy, wrzucam tusz zaklejam i tyle...nie widze problemu

Gość elmilinden
No ja mam takie koperty, ale zapakowałam w nie to, co jest w środku, w tej paczce... Jakoś kiepsko widzę wysyłanie samej takiej paczuszki... :o Zresztą, nieważne, pewnie i tak tego nie sprzedam:)