Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taki jeden ...

Czy latem chodzić bez bielizny?

Polecane posty

Gość zydel
nie ma jak dziewczyn latem chodzi bez majteczek:D

Gość naranjas
hmmm uwielbaim takie kobiety...wiem co one czują...jak materiał ociera się luźny o pośladki ...jak wtedy inaczej stawiają kroki...to widać z daleka:)

Gość Uwielbiam bez
Oczywiście, że kobieta powinna chodzić bez bielizny. Nie tylko latem, ale i w zimie np. do pracy. A ile to dzięki temu my panowie mamy radości np. tutaj http://ahnnellis.cal.pl/humor/xero.html

Gość z boku zdzich
do: a taki jeden-czy potrafisz cos blizszego powiedziec nt.wysmiewanej przez ciebie osoby,jego programu?co,jego poprzedniczka twoim durnym zdaniem byla lepsza ,co?bo jakos z niej sie nie wysmiewasz?? -wiec dzis tobie proponuje moja znana juz chyba forum kuracje:odszukaj sklep z narzedziami,w nim dzial z mlotkami.Znajdz polke z mlotkami gumowymi i tam wybierz mlot gumowy o wadze min.2kg.Poniewaz ty wypisujesz czesto idiotyzmy-wiec tobie radze go zakupic(oszczedzi ci to drogi do sklepu).Najlepiej juz w domu stan w lekkim rozkroku,uchwyc mocno mlot w dlon,opusc go z przodu przed soba.Skup sie,-teraz,zrob kilka wdechow i wydechow,po czym uzywajac calej sily pierdolnij sie tym mlotem w czolo!!Celuj w sam srodek-to podobno gwarantuje najlepsze rezultaty.A teraz mam pytanie: ...rozjasnilo sie w czerepie???

Gość z boku zdzich
do bez bielizny-niestety nie wiem o co tobie chodzi,a ty wiesz?Przeczytaj swoj post.Szosty od poczatku??nacpalas sie,czy co???

Gość naranjas
tak uwielbiam dziewczyny nie noszące bielizny, rozmawiam z nimi jeste ich coraz wiecej:) luźne spodenki lub lejąca się cienka sukienka cudownie drażni tyłek i cipkę, tak mówią:)

Gość hubby
Jeżeli tylko kobieta nie ma na sobie spodni, to na co jej bielizna? To tylko niezdrowe i niewygodne. Wyobrażam sobie jak miło poczuć chłodny wiaterek między nogami w upalny letni dzień:-) Ja jako facet mam ograniczone możliwości, ale jeżeli zadbać o czystość, to i w spodniach można. Polecam!

Gość łacha cha
Nawet zdrowa kobieta ma upąłwy np.w zwiazku z dniami płodnymi,wiec jak mzona chodzic bez beilizny :-) wszysko po nogach scieka

Gość nicponek
uwielbiam takie kobiety, są zmysłowe...cudownie wtedy chodzą, inaczej stawiają kroki swiadome że nie mają pod spodenkami lub sukienką majtek...

Gość nicponek
uwielbiam takie kobiety, są zmysłowe...cudownie wtedy chodzą, inaczej stawiają kroki swiadome że nie mają pod spodenkami lub sukienką majtek...

nie ja nosze bo uwazam ze chodzenie bez majtek to zenada jesli chodzi o czystosc itd, co innego bez stanika

Gość lilki
ja nigdy nie noszę bielizny nawet jak ide do kina to cały nago