Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabka22

Czy ZAWSZE podwyzszona temperatura jest oznaka ciazy?

Polecane posty

Gość zabka22

Troche sie martwie:( Zawsze przed okresem bardzo bolaly mnie piersi,byly bardzo tkliwe i bolesne.Z brzuszkiem to samo.A w tym miesiacu po prostu NIC.Ani piersi mnie nie bolaly ani brzuch.Ale w terminie miesiaczki wystapilo bardzo slabe krwawienie trwalo moze ze 2 dni nawet podpaski nie potrzebowalam.Bylo tak slabiutkie ze prawie niezauwazalne.I troche sie martwie.Czy ktoras a Was byla moze w podobnej sytuacji? Temp wczorak mierzylam ok 7.00 i byla w porzadku 36.6 wiec chyba nie ma powodu do niepokoju?

Gość pomozcie mi
bo nie wiem co robic:(

Gość salamandraaaaaaa
jak to nie wiesz co robic??? kup test!!!!

Gość ale czy jest sens
robic ten test? bo temp mam normalna 36.6 a w ciazy jest raczej podwyzszona do ok 37 C

Gość tragediagrecka
Pytasz "Czy ZAWSZE podwyzszona temperatura jest oznaka ciazy? " Otóz nie, czasem jest wynikiem przeziębienia

Gość heeeeeeeeeeeh
ja przez cala ciaze mialam 36.6 :] a ty zamiast zrobic test to temperature mierzysz Jakby to mialo byc wyznacznikiem ciazy to po co by produkowano testy...

Gość kakakaak
bzdura, przeciez test nie kosztuje majatku, no nie rozumiem, co ci szkodzi nasikac do pojemniczka i paseczek tam wrzucic wielka filozofia...

Gość musze
poczekac na chlopaka bo ja nie mam nic kasy :( dziwi mni tez to ze to slabiutkie krwawienie trwalo 2 dni a jak zwykle po normalnym okresie mam dni suche tzn nie ma w ogole sluzu tak przez ok tydzien a teraz po tym delikatnym krwawieniu mam juz od razu sluz przypominajacy ten z dni plodnych :( po prostu czuje sie mokro :(

Gość a moze ja
niepotrzebnie panikuje?

Gość ja ci powiem 1
jedynie co niepotrzebnie robilas.. TO BAWILAS SIE W DOROSLA!!! Trzebabylo pomyslec wczesniej a nie teraz horror przezywac... Szkoda mi ciebie troche bo widze ze nie przygotowana jestes do ciazy a jak sie okaze ze jestes w cizy to bedzie tragedia.... Na 2 raz bedziesz juz nie tylko robila ale i myslala.. Przepraszam ze to tak drastycznie mowie ale taka jest prawda! a jezeli nie stac cie na test - ja to rozumiem - to idz do ginekologa.. on ci da skierowanie na badania bo moze jeszcze nic nie wyczuc ani nie zobaczyc..

Gość dzieki
:( ale ja podejrzewam rowniez cykl bezowulacyjny