Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALANA159

CO SADZICIE...

Polecane posty

Gość ALANA159

Od zawsze uwazalam siebie za nic nie warta osobe , nie wygladam atrakcyjnie jestem za gruba i ogolnie okropnosc nawet nie mam faceta sypiam z zonatym facetem ktory gdy zobaczyl ile ja waze to powiedzial o boze. Moja kolezanka mowi ze nie jest tak zle ale co ma mowic. W pracy niby awansowalam ale i tak mysle ze wiekszosc z tego co robie jest do bani. Czy ktos ma to samo?

Gość ALANA159
Nikt mnie juz nawet nie czyta???????????

Gość tak tak to tylko ja
czyżbys byla beznadziejna?? :-D

Gość salamandraaaaaaa
tu nikt nikogo nie czyta, kazdy ma kazdego w dupie. a ty zamiast sie zamartwiac i tuczyc przed kompem bierz rower, skakanke rolki i zasuwaj schudniesz!!!! i nie sypiaj z zonatym chlopem, bo wyrzadzasz innym krzywde a pamietaj, NIC W PRZYRODZIE NIE GINIE!!! :D

Gość ja czytam
i Ci radze... WEZ SIE W GARSC KOBIETO!!!!!!!! Gruba? schudnij - troche silnej woli, ruchu, dobrych checi i napewno dasz rade!!!! Zonatego zostaw, stac Cie na lepszego i wolnego :) kosmetyczka, fryzjer, dobry zestaw ciuszkow ( nie musza byc drogie). PAMIETAJ, ZE JESTES KIMS WARTOSCIOWYM I PORA UWIERZYC W SIEBIE!!!!!!!

Gość ALANA159
Nie mowilibyscie tak dgybyscie byli na moim miejscu. TAk sobie mysle ze chyba zasluguje na to ze inni mnie tak traktuja chyba po prostu nie mam szczesia w zyciu.

Gość ALANA159
a zonatym to tylko sex

Gość salamandraaaaaaa
z zonatym tylko sex... ciekawe jak bedziesz sie czula jak twoj maz kiedys powie ze tylko sex uprawia z jakas malolatą...

Gość ALANA159
Ta kobieta wie o nas prawde mowiac znamy sie osobiscie ale nie reaguje wiec ...

Gość ALANA159
a poza tym jej maz dzieki mnie duzo zarabia i chyba dlatego ona nic nie mowi bo wczesniej byli biedni a teraz stawiaja dom.

Nie załamuj mnie... Troszkę to denne z żonatym i to za wiedzą jego żony... Dziewczyno, daj sobie spokój, bo potem całkiem stracisz szacunek do siebie i jeszcze przyjdzie ci coś głupiego do głowy. Musisz myśleć o sobie! Ktoś mądry wyżej już napisał... Kosmetyczka, fryzjer i nowe sexy ciuszki... Poczujesz się na pewno lepiej, kobieco i dowartościujesz się. A jak będziesz się tylko załamywać, to na pewno żaden fajny facet nie zwróci na ciebie uwagi... Coś na ten temat wiem ;) Pozdro