Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksgjik

miłosć

Polecane posty

Gość ksgjik

czy w związku z tym będe umiała tak samo kochać czlowiek caly czas wydaje mi się że nie jestem wstanie kochać ludzi tylko zwierzęta

Gość a oprócz tego
że jesteś nie do końca normalna, masz jeszcze jakies inne problemy?

Gość ten sam co był
jednak nie rozumiesz skoro mnie nazywasz odrazu nienormalną to jest dobry temat do dyskusji ale widocznie nikt z was nie umie rozmawiać na tego typu tematy

Gość kiti1234
wiesz wiem co czujesz. Jestem z kims 2 lata,byłam z kims wczesniej 4 lata, moje zwiazki maja cięzkie koncówki. Nie umiem okazywac milosci,czesto mysle ze nie umiem kochac ludzi,co innego milosc do matki,tej jestem pewna-moglabym zania oddac zycie,myslalm ze milosc do faceta tez na tym polega, i albo jej jeszczenie poczulam albo ja mam i nie wiem o tym albo nieumiemm jej pokazac,mam z tymproblem,mysle o tym na czym polega w ogole zwiazek,nie czuje zadnego uczucia,wczoraj mu to powiedzialm mimo tego ze tego nie czuje.

Gość ten sam co był
dziekik przynajmniej ty mnie rozumiesz czemu ludzie nie chcą rozmawiać o tym przeciez milosć do zwierzat tez istnieje

Gość ten sam co był
czuję ze nigdy nikogo tak nie pokocham jak swojego psa czemu wiec z ludżmi mi nie wychodzi nawet zwykła przyjażń?