Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleasures exotic

co najgorszego może powiedzieć kobiecie facet?

Polecane posty

Gość karamellaxxx
najgorsza rzecz jaka facet moze powiedziec kobiecie to- nie kocham cie...:(

Gość wolna ona 33
najgorsze co usłyszałam od faceta, gdy na pytanie rodziny "kiedy ślub" odpowiedział "nie wiem, nie ma mi kto na obrączki pożyczyć"

Gość nie było fajnie..
Kiedys usłyszałam jak mój facet rozmawiał z jakims znajomym. ja siedziłam ze swoją koleżanką a on po przeciwnej stronie z tym kolegą. Kumpel zapytał, ktora to jego panna- odp ze ta po prawej, kolega na to ze jemu sie bardziej podoba ta druga.. a moj facet na to: mi też... 2 słowa a tak cholernie zabolały.. :( oczywiscie byly jakies glupie tłumaczenia ale w zadne nie uwierzylam wybaczyłam, jednak pamiętam do dziś a to już troche czasu minęło :(

Gość Abra K ag abra
Najbardziej zabolało mnie gdy powiedział po 4 latach wielkiej miłości, namietnosći i planów na przyszłosć, ze nie chce mieć ze mna dzieci.

Gość Abra K ag abra
jak również gdy: - powiedział, że moje studia były gównem - że jestem ze wsi i mój wygląd an to wskazuje - że mam celulitis i czy da sie to jakoś usunąć - że moja siostra jest niezłą dupą

Gość ja mam takie 3 rzeczy...
1 - zdradziłem cię... 2 - jesteś kurwą... 2 - byłaś dla mnie tylko zabawką...

Gość Nie rozumiem .............
dlaczego facet ma mi mowic coś co mogłoby mi sprawić przykrość (i odwrotnie) Kochac znaczy również ....robic sobie mile drobne przyjemnosci ...a nie przykrości :-D

Gość Nie rozumiem .............
dlaczego facet ma mi mowic coś co mogłoby mi sprawić przykrość (i odwrotnie) Kochac znaczy również ....robic sobie mile drobne przyjemnosci ...a nie przykrości :-D

Gość jdjdjdjdjdj
nie rozumiesz albo nie wiesz, ze na tym polega masochizm, upajanie sie zlem ktorego doznajesz :D A osoby tutaj piszace w duzej mierze tak maja ;)

Gość pleasures exotic
oj...kto by pomyślał:D- masochizm??? a zresztą może to moja podświadomość podpowiedziała mi ten nick;)

Gość mój mąż..
do mnie mówił "ty aseksualna kłodo" juz go wypierdoliłam.. iteraz jestem sama i ciągle to słyszę.

Gość muszkieterkaa
najgorsze co uslyszalam -""moja nowa dziewczyna tez ma taka wielka dupe jak ty" -"jak przytylas to koledzy juz mi nie mowia ze mam zajebista dupe" moze nie wszyscy, ale ponad polowa facetow to swinieeee

Gość wow jak miło

Gość Sto
Wy, kochane kobietki, nie znosicie, zdaje się szczerości. Albo jeszcze lepiej-apelujecie o szczerość, a potem nie umiecie jej wybaczyć. Poza tym przeczytałem tu wiele chamskich tekstów wypowiedzianych przez facetów i porusza mnie głęboko ilość kobiet, które związały się z dupkami, dowartościowującymi się gnojeniem kobiety-do tego swojej.:-(

Najgorszy tekst jaki facet moze powiedziec swojej kobiecie to to ze jej nie kocha i ze jest ona do niczego . Ze nawet nie umie sie kochac w łózku ze jest porabanie porabana .Przepraszam za słownictwo ale słyszałam wypowiedz takiego faceta do własnej kobiety to ponizajace i brak słów.A upłyneło trochę i znów nawijał ze ja kocha itd to nie normalne jest.

Gość Renatka 12
chyba brak słów może bardziej zranić- nie chcę się z tobą spotykać bez żadnego wyjaśnienia

Gość A ja usłyszałam
1. kurwa 2. śmierdząca gnida 3. że nie jestem kobieca 4. najnowsze: jak był ostatnio na imprezie ze striptisem, że laska była niesamowita i taki miała wspaniały tyłeczek, taki malutki (podczas gdy ja mam, powiedzmy, średni i bardzo mnie to boli I co ja mam zrobić z takim gnojem, od którego póki co jestem zależna :(

Gość opa opa opa

Gość lenka1313
do > A ja usłyszałam< dlaczego jestes zależna??

Gość podnosnik....

Gość livianna
burak potrafi powiedzieć - ty k.. szmato... oni wiedzą że to boli potem taki mąż takie ścierwo płaszczy się i przeprasza można by wygonic dziada ale tak łatwo się nie pozbędziesz no - powiedzmy - darujesz świni - a potem jemu seksu się zachciewa... a mi rzygać się chce bo tkwią mi w pamięci jego "komplementy" I powiedziałam mu z satysfakcją że lepszy od niego byłby wibrator - przyjemność gwarantowana i można wywalić gdy się znudziii i nigdy się nie uchleje !

Gość o bozeeeeeee
mnie nigdy nikt nie obrazil, nigdy a nigdy.I nie bylabym z facetem ktory by powiedzial ze jestem kurwa, szmata. Do bylej mnie nikt nie porownuje. Dziewczyny szanujcie sie, a nie jestescie z takimi gnojami co do was maja zero szacunku. Przykre

Gość echhhhhchchc
"mnie nigdy nikt nie obrazil, nigdy a nigdy"- ano własnie, więc skąd wiesz "co by było gdyby było"??? ciekawe czy gdyby jakiś kolo którego kochasz obraziłby Cię faktycznie po prostu odwróciłabyś się na pięcie- jeśli zdarzy Ci się taka sytuacja i faktycznie tak postąpisz...wtedy Twoja krytyka i zdegustowanie będą bardziej przekonywujące