Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia S.

perfumy fm

Polecane posty

bardzo prosze o rade, czy ktos kupowal moze jakies zapachy z oferty fm? Jezeli tak to jak jest z ich trwaloscia?? No i moze ktos moglby mi doradzic jakis zapach, chodzi mi o cos bardzo uwodzicielskiego, dodam tylko ze nie podoba mi sie Envy me, organza i poison, a wiem ze to najczesciej polecane zapachy, z gory bardzo dziekuje:)

to znowu ja, wiem ze byc moze był juz podobny topic, ale naprawde nie mam czasu na szukanie, wiec jezeli ktos ma namiar na ten topic to prosze o podanie go i dzieki:)

oj chyba moje zapytanie umrze smiercia naturalna, no nic trudno, bede musiala troszke na ten temat poszukac sama:)

Zapachy są bardzo trwałe, utrzymuję skę na mnie cały dzień. Polecam Gucci Rush

dzieki Trombocyt, musze najpierw sprawdzic jak pachnie Rush w oryginale i jezeli mi sie spodoba to kupie jego odpowiednik z fm:) a moze masz tam jakis ulubiony zapach z tych lzejszych na dzien?

dzieki Trombocyt po raz drugi:) Przy najbliżej wizycie w perfumerii powącham ten zapach:)

Gość Andzia s
odswieżam:)

Gość tez Andzia
sa faktycznie mocna , ale nie polecam ci ich do torebki, poniewaz sie wylewaja , na szczescie nie mialam dokumentow bo bym sobie narobila poza tym maja zly atomizer rozlewaja sie , jak sie nimi psikam to leja sie po rece nie wiem czy ja na takie gowniane opakowanie trafilam czy po prostu takie juz sa zeby szybciej kupic nastepne ,

Gość atmas
proponuje odbiór osobisty bądź chcesz zostac dystrybutorem pisz na aizdaj@o2.pl odpisze na wszystkie pytania,pozdrawiam