Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedemama

PROSZĘ O POCIESZENIE!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bedemama

jestem obecnie w 19 tyg ciazy, ktora byla planowana.. bo wielu probach udalo sie, szczescia nie bylo konca... ale ostatnio dopada mnie depresja, czuje sie jak egoistka, bardiej mysle o sobie niz o moim maluszku w brzuszku.. czy tez tak mialyscie? ja sie wciaz stresuje i denerwuje a w dodatku musze lezec bo mam problemy z ciazą.. po prostu potrzebuje jakiegos optymistycznego kopa...

Gość hm hmmm
eno ciesz sie ze bedziesz mama, ja tam ci zazdroszcze bo narazie nie moge... a zreszta to ze myslisz o sobie to dobrze-bo szczesliwa mama to dobra mama :] zjedz se lody, polepszy ci sie :P

Twoje uczucia są jak najbardziej normalne. Tyle się trąbi o depresji poporodowej, a mało kto mówi o przedporodowej. W twoim życiu wszystko się zmienia, to normalne, że tak się czujesz. Poczytaj \"Pierwsze dziecko zmienia wszystko\". Ta książka jest wprost napisana dla Ciebie. Głowa do góry i wyrzuty sumienia za burtę! Przytulam Cię mocno!

Twoje uczucia są jak najbardziej normalne. Tyle się trąbi o depresji poporodowej, a mało kto mówi o przedporodowej. W twoim życiu wszystko się zmienia, to normalne, że tak się czujesz. Poczytaj \"Pierwsze dziecko zmienia wszystko\". Ta książka jest wprost napisana dla Ciebie. Głowa do góry i wyrzuty sumienia za burtę! Przytulam Cię mocno!

Gość młoda mamusia 16
Witam:)ja tez kiedys myslalam o sobie:)teraz mam moja perełke i nikt od niej nie jest wazniejszy, mysle tylko o niej, mojej niusi:)

Gość bedemama
dziekuje dziewczyny

Gość hm hmmm
musisz to przetrwac, wiadomo ze bedziesz miala lepsze i gorsze dni... nie ma lekko :P :)

Gość 000
kochana bedemama🌻 jesteś w najpiękniejszym okresie swojego życia,ciesz się tym cudem,który właśnie dokonał się i rośnie sobie pod Twoim serduszkiem,

Gość bedemama
dzieki wielkie juz mi o wiele lepiej, zycze wam jak najlepiej