Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialam sie tylko pozegnac

Schudlam25kg! Dowidzenia WAM!

Polecane posty

Gość chcialam sie tylko pozegnac

Odchodze juz z tego forum,chce sie pozegnac🖐️ Tutaj wlasnie znalazlam dietki ,dzieki ktorym waze 55kg:D!!! Kto chce schudnac niech zrobi tak jak ja (mialam spora nadwage!) -kapusciana -7,5kg -odrazu norweka- 7kg -po 2 tygodniach znowu kapusciana -5kg -dieta owocowo-warzywna (reszta) Utrzymuje juz wage 3 miesiac i jest ok! Mam maly zoladek,zadnego efektu jojo!!!

Gość bijta sie dziouchy zawistne
niebawem wrocisz-jojo cie tu sprowadzi:D

Gość jojo na maxa
nie tak szybko,daje ci 2 tygodnie wolnego hahaha

Gość no właśśssnie

Gość gusik
gratulacje! trzymaj sie

Gość dhghkdghskg
schudłam 13kg i przez trzy lata nic nie przytyłam a jem normalnie nie bedzie jojo o ile nie bedziesz sie objadała

Gość jojo na maxa
i nie opuszcze cie,nadwaga ci nie da zapomniec i tesknic juz bede ogromnieeeee :D

Gość igła 102
hej laseczko wielkie gratulacje w jakim czasie schudłaś i z jakiej wagi jeśli możesz napisać no chyba że już wyłączyłaś kompa i więcej tu nie będziesz zaglądać????????????? czy miałaś chwile zwątpienia? jeśli możesz to czekam na odpowiedż ,będę wdzięczna bo ja od poniedziałku zaczynam kapuścianą ale potem też coś innego zastosuję więc może mi doradzisz pozdrawiam i na serio szczerze zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteś wielka

Gość igła 102
jeszcze jedno jak długo stosowałaś kapuścianą? jaka to jest dieta norweska? no i warzywno-owocowa jakbyś mogła podaj mi linki no to czekam w tobie nadzieja

Gość jooojooo
To, że po 3 mies. nie ma efektu jojo, to żadna sztuka. Mnie jojo dopadło po 3 latach od schudnięcia!

Gość chcialam sie pozegnac
Efekt jojo jest zawsze jak zacznie sie zrec!!! Z powietrze brzuch sam nie urosnie:P Wazne jest tez nasze psyche,wiedziec naprawde czego sie chce.Jezeli milayscie ataki glodu,trzeba to zwalczac i pic wode wtedy,albo zjesc marchewke!!!! Na utrate wagi potrzebowalam 3 miesiace,nie lubie cwiczyc,ale robilam codziennie dluuugie spacery (po sklepach,miescie) Norweska jest podana gdzies tutaj na topiku o norweskiej,poszperaj troszke,bo mam malo czasu ... Jest to dieta glowinie oparta na jajkach,jezeli ich nie lubisz nie ma co zaczynac.Bardzo wazne w niej,zeby jesc grejpfruta i nac z selera,bo to naturalnie spala tluszcz-czyli trzymac sie przepisu!!! Z rozmiaru 44/46 nosze 36/38 Teraz najlepsza pora na schudniecie-lato!!! Bede co kilka dni tutaj wpadac!:D Kapusciana na sam poczatek top najlepsza sprawa,szybko oczysci,brzuch plaski po 2 dniach!!! DUUUZO jesc trzeba tej zupki! Heja!

Gość ale proszę
napoisz jak długo stosowałaś kazda z tych diet :) ile masz wzrostu, bo wage znamy ^_^

Pisanie, że jojo dopadnie po 3 latach jest bezsensowne. Efektem jojo nazwano taką przypadłość, gdy po schudnięciu z ograniczaniem jedzenia zaczynamy jeść \"normalnie\" i kilogramy wracją. Jeśli ktoś je normalnie przez 3 lata i zacznie się objadać to przytyje niezależnie od tego czy 3 lata wcześniej schudł, czy nie. Trzeba jednak pamiętać, że wraz z wiekiem maleje zapotrzebowanie organizmu na kalorie i aby jeść \"normalnie\" trzeba jeść mniej niż w młodości. Można się odmłodzić stosując ruch.

Gość oj ja mam podobnie
do autorki topiku ile Ci to w sumie zajelo lacznie czasu? mam na mysli te pierwsze 3 dietki

Gość Olek z Jaworzna
bujaj sie:P

Gość sekunda0922
Ja schudłam podobne kilogramy co koleżanka;) szczerze mówiąc nadal trzymam się zasady jedzenia regularnych posiłków! mimo iż suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl zakończyłam brać 4 miesiące temu to efektu jojo brak!