Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gangrena1212121

Ile za Tabletki?

Polecane posty

Gość gangrena1212121

ile płacicie za tabletki ja za swoje novynette 27 zł dla mnie to troche dużo.....zwłaszcza ze nie pracuje :(

ja biore microgynon 21,wychodzi ok 10zł za opakowanie

Gość agniesia84
tez biore te tabletki i ja znalazłam w Warszawie aptekę w której novynette kupuje za niecałe 21 zł :)

Gość Dziewczyna21
Ja obecnie za Rigevidon płacę 7,50 zł, wczesniej brałam Jeanine i płaciłam prawie 40 zł. I o dziwo, mimo że tamte były IV generacji, a Rigevidon jest II to jednak mój organizm lepiej przyjmuje Rigevidon. Rigevidon to były moje pierwsze tabletki, potem zmieniłam na Jeanine (bo niby takie wspaniałe) ale jednak wróciłam do Rigevidonu.

Gość maczugaE
ale te tańsze tabletki które kosztują około 10 zł to duzo hormonów maja i dla zaczynających branie tabletek nie polecam....

Gość a ja kupuję potrójne opakowani
e Microgynon za 23 zł z groszami

Cilest - ok 33 zł za listek, ale kupuję opakowania po 3 listki to tak zależy od 90-100 zł

Gość ha dobre
a wiec kazdy ginekolog przepisuje tabletki droga maczugaE wedlug siebie,te tansze wlasnie maja mniej chormonow! ;) sa przeznaczone ZAZWYCZAJ dla dziewczyn drobnych

Gość maczugaE
to niby do jakich jak ja wzae niespełna 68kg?

Gość maczugaE
te droższe mają mniej hormonów

Gość ha dobre
noo jasne,tylko ze ja jestem bardzo szczupla ;) wiec idac do ginekologa on sugerowal sie aby mi przepisac mniejsza dawke hormonow bym nie przytyla,albo zebym nie obudzila sie pewnego dnia z wąsikiem :P za tabletki place 10zł nie wiem skad masz takie informacje ;)

te droższe mają wiecej hormowów... moja pani dr nie chciała mi przepisać tańszych niż cilest, bo powiedziała, że zawierają mniej hormonów i mogłabym się źle czuć, bo ważę ponad 70 kg

Gość ha dobre
chyba ze masz klopoty z tradziekiem :P wtdy daja drozsze ;) nie polecam tanich pss a co przerobilas juz wszystkie?:D ja pierw gadam z lekarzem ale dobra ;)

Gość Cilest 33 zl
bez przesady--ja od dwoch lat biore Cilest i zawsze place za nie niecale 26 zl--polecam EUROAPTEKE (siec na terenie calego kraju i nie tylko w duzych miastach)bo tam akurat Cilest jest duzo tanszy niz w innych aptekach

Ja miałam podobnie, jestem szczupła osobą i ginekolog nie polecał mi drozszych bo zawierają podobno wiecej hormonow....

Gość inorezka
to jak to jest w koncu cilest czy nowynnete maja wiecej chormonów czy mniej niz te wszystkie tańsze? bo przeciez najczesciej gdy sie zaczyna przyjmowac pierwszy raz przepisują te droższe wiec od większej dawki zaczynają hormonów?

kurcze no u mnie nie ma takowej jak EUROAPTEKA, a mieszkam w mieście gdzie jest 40 tys mieszkańców i jest 12 aptek... :/ I wszedzie takie ceny, a co pójdę do innej to droższe :( kiedyś faktycznie płaciłam po 26-28 zł, ale teraz już za tyle nie dostanę, najtaniej właśnie to 32 z groszami...

przepisują często te droższe, bo mają z tego zysk za wypisywanie recept na droższe leki... płacą im za to producenci za promowanie ich produktów, albo mają jakieś inne profity... wiem to od pani dr

dodam, że reklama w mediach leków na receptę jest zabroniona, więc jakoś musi działać marketing prawda?

Ja płace za minisiston 30 pln :o troche duzo to wynosi, ale nei mam po nich zadnych skutkow ubocznych, ogolnie jestem zadowolona :)

Gość Dziewczyna21
Jak juz pisałam wczesniej, przy braniu tańszych tabletek czuję się o niebo lepiej niż gdy brałam drogie Jeanine. A muszę dodac, że ważę 49 kilo. Więc myslę, że nie jest regułą to, że tańsze są gorsze i zawsze się kobieta bedzie czuc po nich źle. Myslę, że to indywidualna sprawa każdej z nas.

Gość CILEST-16zł
W Rybniku apteka "pod lwem" czy jakoś tak

Gość asiuleczka
ja wczoraj kupilam yasmin'e za 42.51 zł. koszmar!!!

Gość nie pisze sie
TE DROŻSZE MAJĄ WIECEJ HORMONÓW I DALTEGO WŁAŚNIE SĄ DROŻSZE ::P :P :P ASIULECZKA --> trzeba było od razu o jakieś tansze poprosic o takim samym skladzie :P a ginekolog po prostu zrobil na Tobie biznes bo on za każde przepisane opakowanie danych tabletek ma jakiś % od producenta :P idź do niego i powiedz zę Cie nie stac na takie :)

Gość josi
dziewczyny a Hormonet ile kosztują??

Gość gangrena1212121
ale te co ja biore nowynette sa drozsze ale podobno maja najmniej hormonów.... wiec moze na to nie ma reguły

Gość nie piszę się
Gangrena --> podaj mi z opakowania ile mają i jakie hormony ?? zaraz porównamy z moimi i się okaze :) ja biore Rigevidon za 7,50

Gość nie piszę sie
hej Gangrena jestes ???? Mój Rigevidon za 7,50 zawiera : 0,03 Ethinylestradiolum 0,15 Levonorgestrelum a Twoje ??

Gość gangrena1212121
ethinylestradiolum 0,02 mg desogestrelum 0,15 mg