Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajotka

fascynacja 43 letniego mężczyzny - młodą, 24 latką.

Polecane posty

Gość kajotka

Na czym to polega? Dlaczego potem wracają do żon. Jak im się układa dalsze życie? Czy są szczęsliwi? Po co do cholery to robią? Co to jest kryzys wieku średniego? tyle pytań a odpowiedzi nie znam!

Gość bbbbbbbbbbb
dokladnie tak.... kryzys wieku sredniego

Gość z doskoku
zgadzam sie z przedmowczynia; odmladza sie przy mlodej nie wymagajacej siksie

Gość chciałaś powiedzieć cofa
odmłodzić się nie można w żaden sposób :D

Gość doswiadczona zdradzonaKochanka
kryzys wieku sredniego i glupota

Gość z doskoku
cofa? w sumie racja..."obleci wszystkie smietniki i do domu wraca"

Gość pet
mid-life crisis nie istnieje, to tylko wymowka facetow aby zdradzac i zachowywac sie jak dzieci. Ja mialam romans z 43 zonatym facetem, sama 23 , nauczylam sie jednego TRZYMAC SIE Z DALA OD ZONATYCH FACETOW!!!!!!!!!!!!!

Gość lalunianiunia
pet---> piątka 🖐️

Gość bambalabamba
ja niestety przyplacilam to dolkiem, bo pan szukal rozrywki i skorzystal z mojego kryzysu i kiedy dostal kosza zrobil ze mnie nie przyznajac się przy przypadjiwym spotkaniu do znajomosci ze mna i obgadując mnie wiedzial, ze mialam kryzys i ze kazde nawet slowo odbieralam za mocno...coz rozni sa ludzie

Gość mozna by jeszcze
zastanawiac sie, czy taki koles ma wyrzuty sumienia, ale raczej nie warto na nie liczyc

Gość wiosenne marzenie
Jeśli facet interesuje się kobieta młodszą o 19 lat...to jest to zdecydowanie niepoważne ...tutaj można rozpatrzyć takie kwestie jak: * sex z młoda kobieta jest o wiele razy lepszy niz z zona * młode ciało * chce sie pokazac z kim mlodym seksi....wsrod swoich rowiesnikow moze chce im udowodnic ze nawet maja c 43 latka moze poderwac mloda piekna w milosc raczej nie wierze bo: taka roznica wieku powoduje: - malo wspolnych tematow - brak akceptcji ze strony rodziny - kobieta pewnie wolni wyjsc na impreze on woli siedziec przezd tv chodzi mi glownie o roznice toawzryskie.......

Gość mgielna
myślę, ze to kompleksy, przemijanie i niedowatościowanie.

Mój facet jest duuużo starszy ode mnie. Super się dogadujemy, jest dla mnie atrakcyjny, ja dla niego na pewno też. Zdobył mnie cierpliwością i uporem. Doczekał się mojej miłości. Nie myślcie, że chodzi o kasę - jesteśmy podobnie spłukani :) Jest cudowna przyjaźń... Seks - obłędny (żywioł i namiętność), tego mi nie da trzydziestoparolatek, nie ta generacja, nie to podejście do kobiety... Ja mam prawie 30, on prawie 50 lat... O przyszłości nie myślę, cieszę się , że kocham i jestem kochana, bo coś takiego zdarzyło się w moim życiu wcześniej tylko raz. Nie sądzę, żeby się chciał dowartościować \'młodą dupą\', bo trzymamy nasz związek w tajemnicy (ponad pół roku razem, ale jeszcze nie postanowiliśmy o tym mówić - zwłaszczaja mojej rodzinie). Miłość nie zagląda w metrykę, w życiu bym nie pomyślała, że coś takiego mi się przytrafi...

Gość blaablaa
24 letnia mloda niewymagajaca siksa? dobre, od razu mi lepiej, bo juz sie staro czulam:D

Gość To nie ma sensu...
Dziewczyny własnie sie rozstałam z moim facetem ...przez moją koleżanke,zrujnowała nam życie....

Gość fuj jezdzisz
na pomarczonym fiucie:(Zaczynac zycie od pomarszczonych jaj i fiuta bleeeeeeeeee