Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyka

Kto stosuje tylko prezerwatywe jako antykoncepcje niech wejdzie,pogadamy

Polecane posty

Gość pyka

Mój partner podczas sexu stosuje gumke,ja nie używam zadnych srodków anty,współżyjemy od ok roku i nie wpadliśmy,mój facet zawsze zakłada gumke wtedy kiedy trzeba,nigdy nie pękła,wszytsko zawsz ok,ale właśnie.,.,... ja jako baba,mam czasem takie małe obawy że,,moze coś sie jednak stac'(może od naczytania sie ż egumka nie wystarcza)'choć partner informuje mnie po stosunku ze z gumką wszystko ok.Moze jestem dziwna,ale bałabym sie brac tablketki anty i pozwolic mu konczyc we mnie,bałabym sie,mże cos ze mną nie taka cóż...moze kiedys sie zdecydujemy...... Czy wy też stosyjecie same gumki.......wypowiedźcie sie ,moze tez macie czasem jakies obawy....?

Gość tejk it izi
stosuje z moim partnerem tylko gumki od 2 lat (a z poprzednim partnerem tez tylko gumka - przez 5 lat) i o nic nie martwię się ;) raz z obecnym mezczyzna gumka nam pękła (unimil) i po prostu kupilismy postinor i jesli znowu gumka nam peknie to znowu kupimy postinor, a jesli jakims cudem wpadniemy to nic sie nie stanie bo decyzje o wspolzyciu podjelismy razem swiadomie sklonni przyjac wszystko to, co za soba taka decyzja moze przyniesc - w tym CIĄŻĘ ;)

Gość pyka
też chcemy być razem zawsze,ale narazie nie planuejmy dzieci,mamy na to jeszcze czas,fajnie jets przeczytac że 2 lata zgumką,przedtem jak mówisz 5 lat,to dużo i bez problemów :) Jak sie czyta takie coś to odrazu można zaprzeczyć tym co piszą ze prezerwatywa nie wystarcza,jeśli sie jej używa prawizłowo to nic sie stać nie może(własciwie) ;) Szkoda mi zcasem mojego Miśka ze nie moge mu pozwolić wejsc bez...i ze niemoze skonczyc we mnie,ale cóż,beidactwo moje to znosi i w sumie sie nie skarży na to :*

Gość salamandddra
tylko gumka i nie planuje z nim przyszlosci czasem zaluje z eni epoeka bo ja chce byc mama