Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusik

Perfekcyjne ciało na lato-kilka prostych zasad

Polecane posty

168 i 55 kg... nie cche chudnac, zalezy mi tylko zeby wyszczuplic uda, pozbc sie troche z tego brzuszka i ujedrnic pupe. Nie chce przechodzic na diete bo chyba bym sie zabila gdyby z piersi mi polecialo;) tak jest najtrudniej - kiedy nie chce sie chudnac a jedynie wyszczuplic pewne czesci ciala. Przejsc na diete dla mnie nie problem, ale co tu zrobic - mam szczuple rece, biust 80 B, ale nozki ehmm... a co tam, i tak ubiore spodniczke:) a ten peeling z kawy to super wyglazda, ale nikt nie pisze o efektach na celulit??

Gość chanelka_
odświeżam!

Gość chanelka_
odświeżam!

Gość odświeżammm
odświeżam

Gość Martusik
Dziewczyny !dzis poszlam do mojego fryzjera i o maly wlos go nie poznalam schudl cos okolo 10 kg i jeszcze cos zdradzil mi jak na brokulach i kalfiorach -byly one glownymi warzywami podaczas diety aczyli jezeli obiad i kolacja to z duza porcja jednego lub drugiego warzywka ewentualnie z jakims mieskiem najlepiej wolowina (dobra prezy diecie)malym kawalkiem lub z innymi warzywami w kopozycji.Jego obiady to zupy glownie kalafiorowe wlasnie na gotowanym miesku i tak przez m-c>ja probuje.

Ja się na to pisze! Od dziś zaczynam kręcić hula hopem, zaczynam się zdrowo odżywiać, pić dużo wody no i walczę z trądzikiem!

a ja kompletnie nie wiem co ze soba zrobic...:O tak sobie poczytalam o was kobietkach ktore maja sile walki to az i mnie sie zachcialo :D:D:D:D najpierw musze odzywic wlosy:P bo są sianowate i zniszczone:( ale juz widze efekty stosowania odzywki z garniera :) musze przytyc 7 kg;((((((( o boooze dlaczego ja jestem taka szczupla:(!!! musze sie opalic.. bladziocha ze mnie wlasnie wrocilam z solarium ktore cos mnie nie chwycilo:|:|:O i dalej jestem biala.. no.. moze ciut zdrowiej wygladam:D musze zrobic cos z cerą i wiecie co?? tak sie naczytalam o naturalnych specyfikach ( bo niestety chemia mi szkodzi wszelkie maseczki kremy toniki eh eh i jeszcze raz ehhhhhh) i od jakiegos czasu po umyciu twarzy delikatnym mydlem i woda \"myje \" ja mlekiem wiecie ze to pomaga?? cera stala sie swietlista i gladka!! znikają przebarwienia.. ide w slady KLEOPATRY ktora brala kompiele mleczne musze cos zrobic ze stopami jakis mega hartcorowy peeling:O i generalnie zlikwidowac odrosty:P

Ja teraz zaczęłam dbać o stopy. Wiadomo, zimą nie zwracało się na nie takiej szczególnej uwagi, ale jak mam niedługo założyć klapki czy sandałki, to... co parę dni moczę stopy w ciepłej wodzie z dodatkiej soli odprężającej \"Fitti\", a każdego wiezoru pod prysznicem przecieram lekko stopy pumeksem, chociaż musze kupić dobrą tarkę, bo ten pumeks to już trochę do kitu jest. No i smaruję na noc stopy maścią witaminową, zmiękcza przesuszoną skórę stóp, a z tym mam niestety duży problem.

Aggie --- przesuszona skora stop czy zrogowacialy naskorek to ---wierz mi-- nie jest problem.. sa na to masci i kremy i wogole caly szereg kosmetykow a ja mam niestety bardzo brzydkie i schorowane stopki bo mam halluksy:( co prawda nosze juz klapeczki :P bo tak w moim miescie slonko grzeje ze wytrzymac nie idzie z reszta nie ja tylko nosze, i kurcze glupio tak stopy pokazac:( tym bardziej iz nic z tym nie moge juz zrobic:((((((((((((((((

a wiecie co?? od zawsze siemowi o peeelingujących wlasciwosciach soli ja mam mydelko w piance i po prostu biore mala garsteczke soli ( ok 2 malych lyzeczek) wyciskam na reke pianke i dosc mocno \"myje\" tym rece . Troche nie przyjemne bo drapie ale za to jakie EFEKTY!!! jak pierwszy raz zrobilam sobie taki nieco sadystyczny peeling na dlonie to dlonie mialam takie gladkie jak pupcia niemowlaczka:P:P:P SPROBOJCIE!!! naprawde sa potem supr gladkielapki, oczywiscie wetrzyjcie w dlonie potem jakis kremik:) tanio a efekty widac od razu :)

o kurcze... ja nie chce pisac sama z soba;) odezwicie sie kobietki!!!

Hej Rosca! Pewnie, że prościej jest poradzić sobie z przesuszoną skórą stóp niż z halluksami, ale nawet na taki drobiazg trzeba uważać. Wyobraź sobie, dziewczyna idzie w pięknych butach na wysokim obcasie, paznokcie idealnie pomalowane... a pięty popękane i zażółcone. Jeśli zaniedbam pumeks choć na tydzień, skóra na piętach od razu robi się żółta, mam wrażenie, jakbym miała grzybicę. Fuuuu! A Twój sposób na peeling z soli wypróbuję dzisiaj pod prysznicem. Od roku przymierzam się do zrobienia peelingu z fusów kawy, ale jakoś mi się nie zebrało, może więc z solą pójdzie mi łatwiej. I wiesz co? Kupiłam kiedyś fenomenalny peeling do stóp Sally Hansen, \"Pedicure in a Minute\". Rewelacyjny! Skóra była po nim gładka i natłuszczona. Zresztą ja wueilbiam miec pomalowane paznokcie, zwłaszcza u stóp gdy je odsłaniam, więc już teraz sie przymierzam do wielkiej pielęgnacji.

Hej Rosca! Pewnie, że prościej jest poradzić sobie z przesuszoną skórą stóp niż z halluksami, ale nawet na taki drobiazg trzeba uważać. Wyobraź sobie, dziewczyna idzie w pięknych butach na wysokim obcasie, paznokcie idealnie pomalowane... a pięty popękane i zażółcone. Jeśli zaniedbam pumeks choć na tydzień, skóra na piętach od razu robi się żółta, mam wrażenie, jakbym miała grzybicę. Fuuuu! A Twój sposób na peeling z soli wypróbuję dzisiaj pod prysznicem. Od roku przymierzam się do zrobienia peelingu z fusów kawy, ale jakoś mi się nie zebrało, może więc z solą pójdzie mi łatwiej. I wiesz co? Kupiłam kiedyś fenomenalny peeling do stóp Sally Hansen, \"Pedicure in a Minute\". Rewelacyjny! Skóra była po nim gładka i natłuszczona. Zresztą ja wueilbiam miec pomalowane paznokcie, zwłaszcza u stóp gdy je odsłaniam, więc już teraz sie przymierzam do wielkiej pielęgnacji.

Gość Vendetta 22
Witam :) Wpraszam siedo Waszego grona :) Moje propozycje: Włosy: -nafta kosmetyczna+maseczka Dove/Wax co kilka myć (regularnie normalna odżywka do spłukiwania) -nie suszyć włosów, najlepiej w cieniu na dworze :) -ja przestałam farbować ale to sprawa indywidualna -spłukujęodżywkęnajpierw ciepłą a na koniec letnią/chłodnąwodą Ciało: -balsam brązujący (ja tylko dekolt i ramiona, ręce) -depilujęnogi depilatorem 2 razy w tyg od jakiegośczasu i przy moim okropnym zaroście doszłam do takiego stanu że mogę golić ze 2-3razy w tyg w zależności od potrzeby -oliwka lub krem Johnson&Johnson na nóżki - codziennie będę używaćtarki na stopy i kremu/balsamu na pięty -raz w tyg peeling nóg-to obowiązek przy depilacji-->wrastanie :( Twarz: -dalsza walka z trądzikiem, ale o to ciężko... Generalnie mniej chemii, więcej natury i umiarkowanie ze słońcem -malutko pudru!! Jeśli jużto zasypkę jakąś :) I jaśniejsze cienie Zdrowie/dieta: -dużo mineralnej-Muszynianka lub Staropolanka-dużo składników min -Silica od środy dla witamin i na włosy, paznokcie,cere -jeść dużo (chcę przytyć) ale jak najmniej słodkiego! -jak najwięcej jogurtów, owoców, oliwy z oliwek, że o mojej ulubionej zielonej herbacie nie wspomnę Ogólnie: -więcej sexu :) Hehe, i to nie żart :) Pozdrawiam :)

ja proponuję zero pudru!! Nie wiem kto wymyślił ten iście diabelski kosmetyk ale odkąd przestałam go używać moja cera znacznie się poprawiła!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Prawda z tym pudrem:) ja też odkąd go nie używam to mam ładną buzię, nie taka "pomarszczoną"jak koleżanki, skóra doszła do takiego stanu, że nie potrzebuje juz pokrywać jej zbędna warstwą kosmetyku, więcej czasu rano;) Też zamierzam się odmienić, no bo ile można... Za dużo ważę, ale jakoś nie mogę się zebrac do systematycznej walki z moim nadmiarem. Raz tylko udało mi się przejść całą dietę, efekty były super. Muszę się zmobilizować i tym razem. Tzrymam kciuki za was dziewczynki i za siebie oczywiście;p

Gość lidunia________
hi kobitki!;) ja zaczynam ta akcje dopiero 8 lipca.bo wtedy mam miesiac urlopu,teraz nie mam czasu! ale co ta,na to nie jest nigdy za pozno...:) ja jestem zadowolona z tego jak wygladam,tylko ze niekiedy cos mi mocniej na twarzy wyskoczy:( ale tak ogolnie to codziennie o siebie dbam i sie akceptuje wiec az tak duzo do roboty mi nie pozostanie:) powodzenia! buzka i pamietajcie! i tak jestesmy fajne nawet jak mamy 4 cm w talii wiecej! nikt nie jest idealny! pa:)

Gość olczka***
no na mnie tez juz pora bo wygladam strasznie a zwlaszcza wlosy zaniedbane, ale 6 miesiecy nie rozjasnialam i widze nwielks poprawe W najblizszym czasie lece do fryzjera ale zrobie sama gore szkoda mi niszczyc cale wlosy a tak to chociaz odrostu sie pozbede i wlosy troche uratuje