Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogarnij to wszystko

Ile jeszcze razy mam iść tam

Polecane posty

Gość ogarnij to wszystko

TZ do solarium byłam już 4 razy ile razy mam iś jeszce żeby było widać efekt cztałam że około 10 razy

Ja byłam 2 razy po 10 minut i 3 razy po 15 i jestem już ładnie opalona. No moze jeszcze z raz pójde za jakis miesiąc.

jeszcze z 50 razy a za kilka lat bedziesz przypominac...no wlasnie kogo? co sie sama niszczysz :-o

Gość tak takk
a słońce to nie niszczy a nikt go nie unika promienie uv walą nawet przez szybę i co nik się nie przejmuje lepiej iść co jakiś czas na solar niż placiem leżeć w upał 30 stopni i sie opalać jak niektóre

Gość jejejej
kup sobie przyspieszacz opalania

Gość Agentka M.
Tak, popieram wypowiedz swojej poprzedniczki, ja dzis bylam na solarium, chodze juz jakis czas, juz jestem ladnie opalona, teraz chodze juz tylko by utzrzymac efekt, dzis kupilam sobie jednorazowy przyspieszacz do opalania z wlasciwosciami brazujacymi i skorka jest cudnie brazowiutka, tylko ewentualnie jakbys sie zdecydowala to popros obsluge o rade jaki najlepiej wybrac, mi polecila taki, po ktorym nie zostaja brzydkie smugi (takie jak po samoopalaczu) jak sie nalozy niedokladnie :) Polecam i pozdrawiam :)

Gość tak tak promieniowanie
słoneczne wali przez szybę, walnij się w łeb. A solarium jest 100 razy bardziej szkodliwe niż słoneczko!!!!!!!!!!!!! Głupota ludzka mnie przeraża. Ale jak chcecie być pomarszczone to wasz wybór