Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maggie.24

przeciw rozstępom

Polecane posty

Czytam artykuły w których jest napisane że profilaktyka rozstępów powinna się zaczynać już od samego początku ciąży. Nawet są w nich przytoczone przykłady kosmetyków (za kosmiczne ceny), tylko że każdy z tych kosmetyków ma napis \"stosować od 3-4 msc. ciąży\". To czym mam się smarować w 1 msc ciąży? Mam się zadowolić oliwką nivea? Może mi ktoś doradzić coś niedrogiego, ale skutecznego (na początku chyba nie muszę jeszcze tak inwetsować) najlepiej na brzuch i na biust w jednym (choć niekoniecznie).

Gość hulajnogaihu
mysle ze nie ma co przeginac... duzo pij, cwicz, ruszaj sie generalnie, jedz owoce i warzywa, nawilzaj brzuch balsamem do skory suchej i tyle... a od 3-4 miecha mozesz stosowac np. Mustele moja szwagierka nie smarowala sie w ogole i na brzuchu nie ma zadnych rozstepow, jedynie na biodrach cos tam. Ale oczywiscienie polecam takiego rozwiazania...

cześć! Rodziłam 10 lat temu i nie mam żadnych rozstępó a smarowałam się tylko zwykłą oliwką i myłam się szorstką gąbką.teraz jestem w 33 tyg ciąży bliżniaczej i niczym innym się nie smaruję,a jak narazie nie mam ani jednego rozstępu.Uż ywam oliwki bambino.Oczewiście jem dużo warzyw i owoców i unikam słodyczy,chociaż wcale mnie na nie nie ciągnie:-(na słodycze oczewiście).Aco do tych drogich kremów to i tak nic nie daje,koleżanki stosowały i nic nie pomogło.Wogóle co za bzdura żeby stosować je od pierwszych miesięcy:-(.POZDRAWIAM IP POWODZENIA!!!

Ja polecam świetny krem. Stosowałam go już od pierwszego miesiąca ciąży. Smarowałam brzuch, uda oraz okolice biustu. Nie miałam ani jednego rozstępu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.