Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloo

kompleksy!!

Polecane posty

Gość heloo

kochani jak sie pozbyc kompleksów ??!!! wszyscy inni mnie wysmiewaja i mowią ze szuakm sobie problemów itd. ze przejmuje sie byle czym itd, a ja poporstu nieakceptuje siebie .. ;/ jestem zdrowa mądra itd urody mi nie brak , nie jestem piękonscią itd bo pieknych kobiet nie ma a jak sa to czesto ich rozum nie idzie w parze z urodą nadrabiają ciałem .. no i własnie,,,przez moje kompleksy czuje sie gorsza wszystkich uwazam ze sa bezandzijeni itd tylko dlatego ze ja siebie uwazam za tką osobę .. ja sie jzu męcze nie potrafie zaufac chłopakowi uwazam ze wszedzie gdzie idze beze mnie to mnie zdradza itd. nie potrafie sie cieszyc zyciem kazdym dniem . młodoscią :( nie potrafie.. nie wiem czy ta pogoń za sukcesem mnie tak wypaliła czy studia i nauka czy nie wiem co.. prosze .. poradzce cis zeby wygrac walke z komplekasmi i wyrwac siez tego dołka ... :(

Gość heloo
hehehehehehehehe spoko jeszcze chyba tak zle nie jest ;) prosze o powazne odpowiedzi

Gość tylko petla na szyje
Cie uratuje !

Gość tili
"nie jestem piękonscią itd bo pieknych kobiet nie ma a jak sa to czesto ich rozum nie idzie w parze z urodą nadrabiają ciałem" Po tym zdaniu wszystko jasne. Jesli takie masz zdanie o ludziach to swiadczy zle tylko i wylacznie o Tobie! Faceci nie lubia zawistnych kobiet, ktore na domiar zlego jecza jakie sa beznadziejne :O

to nieprawda, że uroda nie idzie w parze z inteligencją.Znam wiele osób mądrych a zarazem urodziwych:-) Skoro jak sama powiedzialas nie jestes osobą brzydką to tak właśnie jest.Studiujesz ( a moze juz skonczylas studia) - jesteś więc inteligentna! Jak widzisz, same zalety!Nie jestem w stanie dać ci recepty na to jak zaakceptować siebie.Musisz po prostu chcieć.Docen to co w tobie pieknego i wyeksponuj to, pokaż światu i nie chowaj sie.Badz pewna siebie a wtedy to facet bedzie zazdrosny o ciebie a nie ty o niego:) Pozdrawiam :D

Gość heloo
ehh... ja poporstu zagubiłam sie . :( i nie potrafie cieszyc i lubiec ludzi poprstu zazdorszcze im ze sa szczeliwi .. itd kiedy stez byłam szczeliwa nikt mi nie przeszkadzał potrafiłam wybaczyc przykrosc kazdemu itd.. a teraz???!!! nie wiem co sie stało niewiem .. :( dlaczgo nie potrafie sie cieszyc obojetnie czym.. mój facet powoli juz nie wytrzymuje a ja starams ie odzyskac pewnosc siebie ale nic z tego.. moze jakas terapia.. chyba pętla na szyje .. faktycznie..

Gość heloo
postaram sie dac z soebie wszyatko zeby byc taka jak dawniej -odważna miła urokliwa przyjazna itd. nie chce zazdroscic innym miłosci skoro sama ja mam od mojego faceta , nie chce zazdroscic urody dziewczynom jesli sama ja posiadam.. postaram sie od dzisiaj robic wszysrko zeby byc pewna siebie o ze jestem pania swojego losu :) ...... i teraz sie zaczyna dół..... czy dam rade??? brak mi wiary wsiebie..

Gość Liiliia
Jesli naprawde chcesz sie pzobyc kompleksow to z czasem Ci sie to uda! Tego jestem pewna. Zycze optymizmu!