Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haircutter

Ciekawe...długowłose...

Polecane posty

Ciekaw jestem ile z Was drogie panie z bardzo długimi włosami zgłosiło by się na ochotnika gdybym wpadł na pomysł poszukiwania modelek do filmów fryzjerskich? Pytam z czystej ciekawości bo w kanadzie widziałem takie akcje dość często a niektórzy zamieszczali nawet takie filmiki ze strzyżeniem długowłosych ochotniczek (zazwyczaj na bardzo krótko) na swoich stronach internetowych. Cały czas tworzę swoją stronę i nie wiem czy czasem nie wziąć przykładu z tych kanadoli.A,na swoich stronach zamieszczali jeszcze takie formulaże zgłoszeniowe i jak gadałem z jednym to twierdził że ma dużo zgłoszeń. Ciekaw jestem jak by to w Polsce wyglondało? Oczywiście moje pytanie jest całkowicie chipotetyczne . Z waszych opisów na moim topiku pod tytułem \"100 powodów dla których dziewczyny obcinają długie włosy\" wynika że sporo z Was nie raz już decydowało się na drastyczną metamorfozę.Ciekaw jestem czy i jak dużo kobiet zdecydowało by się na ścięcie swoich bardzo długich np.do pasa lub kolan włosów przed obiektywem kamery??? Jeśli macie ochotę to napiszcie coś ciekawego na ten temat. Liczę na odpowiedzi tych którzy mają coś do powiedzenia . Pozdrawiam i czekam na wasze zdania na ten temat. ADAM.

Gość to już się stało nudne

Gość _______________
Ale czemu nudne właściwie?

Gość Salbei
Mam ciemno brazowe(z refleksjami jasniejszego brazu-naturalny kolor) długie prawie do pasa włosy.Wszystkim sie strasznie podobaja wiec mysle, ze sa zadbane.Pozwoliłabym Ci sie nimi 'pobawic', ale niestety strzyzenie nie wchodzi w gre;).I modeling równiez mnie interesuje, ale nie dryzjerski.Pozdraiwam;)

Salbei,gratuluję pięknych włosóe ale mnie sama zabawa nimi nie interesuje. Ja byłbym zainteresowany ewentualnym strzyżeniam i to konkretnym strzyżeniem.Nie jakieś tam podcięcie kilku centymetrów tylko prawdziwa metamorfoza. Jak kiedyś postanowisz ściąć włosy a myślę że prędzej czy później najdzie Cię taka ochota to napisz na adres adamnorthon@tlen.pl Pozdrawiam. Adam

Gość grupowa
a ja tam ścięłam długie, prawie do pasa włosy i ścięłam je. Teraz są takie prawie do ramion, kitki już nie zrobię i bardzo dobrze się czuję. Wyglądam trochę jaby piorun w miotłę strzelił, bo okazało się, że się kręcą. A że kolor też ciekawy, kasztanowe, po lecie z blond kosmykami, to tak chciałam Ci powiedziec, że takie rzeczy się zdarzają. A jak siedziałam na fotelu to wszystkie kobiety sie zbiegły i mnie pytały czy jestem pewna, czy się nie boję itp, itd. I to tyle co chciałam;)))

Gość dajcie sobie spokój
ten zboczeniec ciągle tu pisze o włosach. chyba go to podnieca.

A może byś się przedstawiło??? Kolejny nie zboczony prostaczek z jakiejś świętoszkowatej wioski???????? Tłumokom wstępwzbroniony więc nie wypisuj mi tu bochomazów!!! Wszystkich normalnych czytelników tego topika przepraszam za wulgarny ton ale prostactwo trzeba tępić,a jak się komuś temat nie podoba to po jaką zarazę włazi i się wpisuje. Pozdrawiam.

Gość a ja mam włosy do pasa
brązowe, lekko falowane, nie wycieniowane i gęste jak cholerka... chętnie bym coś z nimi zrobiła, ale nie wiem co :o gdzie masz salon?

Gość haircuter
W dupie!!!

Gość król lew to ja
ja miałam włosy za łopatki, do połowy pleców, a obcięłam je na takie... 3-4 cm:D Ale już odrosły. Kilka lat nosiłam krótkie. Jednak moje włosy sa gęste i kręcone, także lepiej jak sa długie- nie sterczą na wszystkie strony i nie muszę z nimi nic robić- susze albo same schna i sa piękne:p

Ciekaw jestem co za imbecyl podpisuje się moim nikiem. Haircutter to ja i życzył bym sobie żeby prostaczek który napisał \"w dupie\" i podpisał się moim nikiem ,podpisywał się swoim np.\"debil\", albo\"bezmuzg\". Odrazu będę wiedział że to ty.

Gość o matko teraz to przegiąłęś
koleś:o Pisze się "bezmÓzg", bazmózgu...:o

Rany!!! Kolejny polonista!!! To nie jest topik na temat ortografi. Mam dysleksję i z tąd moje byki!!! A co do przeginania to najbardziej przegioł imbecyl który odpisuje jak ostatni wieśniak i podpisuje się moim nikiem. Takich tu nie chcę oglondać!!!!!!!!!!!!!

Gość Jak już to chyba
DYSORTOGRAFIĘ :o

Gość weź już lepiej opuść
ten przybytek, kolego, bo kompromitujesz się coraz bardziej...:o A ja nie umiem liczyć! i co??? Czy to usprawiedliwia moje błędy w deklaracji podatkowej?! Weź się zastanów, co piszesz. Jest coś takiego jak słownik. A ty pewnie jesteś marnym fryzjerczyną po liceum i jakiejś szkółce i nie masz dysleksji tylko lenia przy dupie I temat forum nie ma nic do rzeczy. Nikt nie będzie brał serio wypowiedzi imbecyla, który nie potrafi poprawnie napisać jednego zdania:o To żałosne. Świadczy o tym, co masz w głowie i jaki jest twój poziom intelektualny. Niezależnie na jaki temat się wypowiadasz, wymaga się od ciebie poprawności, bo taka jest norma językowa. Skoro nie znasz własnego języka i nie umiesz się nim posługiwać, to współczuję... PS. Pisze się "stąd" a nie "z tąd", "przegiął" nie "przegioł", "oglądać" a nie "oglondać" i istnieje coś takiego jak przecinek:o

Gość kaaaacha
ja kiedys miałam włosy do pasa i poszłam do fryzjera, żeby mi je LEKKO wycieniował- wyszłam od niego z WŁOSAMI DO RAMION, cała zapłakana- płakałam trzy dni, czułam się tak, jakbym straciła coś cennego- teraz mam wlosy średnio do łopatek i za żadne skarby nie dałabym sobie ich ściąć na krótko- wogóle nie farbuję, nie susze suszarką itp. ale bardzo podziwiam takie odwazne dziewczyny, które nie boją się drastycznych zmian, bo ja za każdym razem gdy idę do fryzjera to boję się , żeby mnie za bardzo nie ściachał...:-))) Może dlatego, że w krótkich włosach jest mi wybitnie nie do twarzy...:-))

Te,polonista,,,a wiesz ośle że wypadało by się podpisać jak już się zabiera głos nawet jeśli piszesz nie na temat!!!Baranie ty!!!

Gość po co mam sie podpisywać
liczy się mój pogląd, nie podpis na jakimś forum. A czym jest twój podpis??? Deklaracją debilizmu???:o Nie rozśmieszaj mnie...

Już większego debilizmu niż ty nie da się zaprezentować bezimienny pajacu. Nie właź tu czubie bo tylko obniżasz poziom tymi swoimi speliniastymi poglondami. Uczy się pilnie taki wieśniak a później wybrzusza mi się na forum. Dla mnie jesteś zwykłym śmieciem ze świeżo kupionym słownikiem ortograficznym,a do tego chyba wstydzisz się sfojego prostactwa bo się nie podpisujesz. Ja wiem że sadzę byki i mam dysleksję a nie dysortografię (poczytaj o tym głąbie zanim następny raz będziesz się mondżyć) i nie wstydzę się podpisać pod tym co napiszę.

Gość mam długie włosy
i kocham podszywaczy;)😘

Czubie,a z kąd ty wiesz ile ja mam klientek,czy je mam czy nie??? Rozpaczliwe to ty masz mniemanie o sobie. Polonisto zajebany,ten topik póki go nie skasują admini poświęcam na to by wytknąć ci chołociarska mendo jakim jesteś cfelem. Mam w dupie twoje posrane polonistyczne hobby i poprawianie moich byków belferku posrany. Jesteś tak żałosny i tak rozpaczliwie szukasz kogoś kto by ci zechciał odpisać że zrobię ci tą frajdę i odpiszę. Czytaj i śliń się na widok mojej nędznej ortografi. A to czy jestem dobrym czy złym fryzjerem nie zależy od ilości popełnionych błędów ortograficznych. Speluniarzu szanowny,mam nadzieję że dotarło do ciebie to co napisałem i że zaczniesz nękać innych.Polecam temat na twoim poziomie intelektualnym albo zajmij się krowimi ogonami wsioku!!! Kij ci w dupę!!! Mam nadzieję że admini szybko usuną ten topik bo mi wstyd że muszę przez takiego obszczymura posranego,cfela zrąbanego używać takiego języja. Mama mi zawsze mówiła: \"Nigdy nie dyskutuj z debilami bo najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a później pokonają doświadczeniem\". Zamierzam się zastosować do tej mądrej rady i nie dyskutować więcej z tobą wsiurku zbolały. Polonista...heee...heee!!!

Gość za to ty fetyszysta
:P

Gość o rany nie jestem polonista
za to ty przegrałeś życie, jak widzę:o EOT.

Gość aniaaaaaaaaaa
j.w.