Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawałeczek ciasteczka

Za szybko okres

Polecane posty

Po odstawieniu tabletek anty przerwa powinna wynościć siedem dni do okresu .Ja go dostałam po trzech dniach. Jestem po pierwszym opoakowaniu może to dlatego? Proszę o odpowiedz.

Żadnej z Was się to nie przytrafiło?

żle coś zrozumiałaś, przerwa nie powinna trwać 7 dni do okresu tylko w ciągu tej 7-dmio dniowej przerwy powinnaś dostać okres...dostałaś go i jest wszystko ok, po 7-dniowej przerwie rozpoczynasz nastepne opakowanie tabsów

Po siedmodniowej???? ( rzeczywiście musiałam żle zrozumieć) W takim razie kiedy mam zarzyć pierwszy tabs jak dzisiaj dostałam okres po trzy dniowej przerwie ( mówiąc szczerze już dzisiaj go wzięłam o 19 bo myślałam, że zawsze w pierwszym dniu okresu???)

bierzesz 21 tabletek potem robisz 7 dni przerwy, w tej przerwie powinnas dostac okres, a pierwszą tabletke z nastepnego opakowania bierzesz 8 dnia po przerwie niezależnie od tego czy masz jeszcze okres czy też nie, taka jest zasada, nie czytałas ulotki tabletek??

Gość Ejmi dobrze Ci napisała
a okres dostałaś prawidłowo! nie po 7 dniach , tylko w ciągu tych 7 dni!

Dziękuję za odpwiedzi, ale co teraz mam zrobić jak już jedną wzięlam - odczekać to siedem dni ???

Gość bredna
Wzięłas tablteke? Ile dni miałaś przerwy?

Gość bredna
Skoro wzięłas omyłkowo tabletke to bierz to nastepne opakowanie do konca bo sobie namieszasz jak przerwiesz. Przerwy 7-dniowe mozna skracać, ale nie wolno wydłużyc

miałam trzy dni przerwy od ostatniej tabletki i dzisiaj zarzyłam pierwszą z nowego opakowania :-(

Bardzo Wam dziękuję za odpwiedzi. Jak zaczęłam dzisiaj brać to dokończę to opakowanie i już . Od następnego razu już takiej pomyłki na pewno nie zrobię

Gość dziewczyny dobrze ci radzą
teraz bierz już te opakowanie (lepsza krótsza przerwa niż za długa) więc teraz pamiętaj że każde następne opakowanie będziesz zaczynać w niedzielę co 28 dni, czyli 21 tabletek + 7 dni przerwy :)