Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się żyć

dlaczego?? proszę o pomoc!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie chce mi się żyć

Mam, a można już praktycznie powiedzieć miałam dwie przyjaciółki. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że mnie olewają i maja mnie gdzieś. Zeby się z nimi umówić ja ciągle muszę do nich dzwonić, wysyłać smsy, prosić a one z łaski czasami się ze mną spotkają. I to na pewno nie jest tak, że nie mają czasu bo wiem, że mają. One we dwie znają się dłużej, ja "dołączyłam" do nich nieco później. Przyjaźnimy się od 3 lat a znamy od 4. Je4dna z nich cały zcas podkreśla i powtarza, że ta druga jest jej PRZYJACIÓŁKĄ. Nie wiem czy robi to specjalnie, czy nieświadomie, ale jest mi wtedy bardzo głupio i czuję się, jakbym ja się w ogóle nie liczyła i jest mi strasznie przykro. Teraz jestem chora i od 3 dni leżę w łóżku a one nawet nie zadzwoniły.. Poza nimi nikogo nie mam. Co mam robić????

Gość nie chce mi się żyć
proszę potraktować ten temat poważnie a jeśli nie macie nic do powiedzenia to nie wpisujcie głupot!

Gość dfagsdfgsdg
wiem o czym mowisz, trojkaty przyjacielskie rzadko kiedy sie w mlodosci sprawdzaja, zawsze jest ta trzecia. nie wiem co masz zrobic, ale moze przestac sie na jakis czas o nie starac, zobaczysz wtedy sama, czy im zalezy, czy spotykaja sie z toba z łaski.

Gość przykro mi
Nie sa warte Twojej przyjaźni, bo najwyraźniej jej nie odwzajemnily. Posdzukaj kogos, kto Cie doceni

Gość internowka
a inne kolezanki z klasy , moze z nim sproboj zlapac kontakt:), nie ma co na sile probowac spotykac sie i kuplowac z tymi dwoma pseudo przyjaciolkami

Gość nie chce mi się żyć
najgorsze jest to że jedna z nich ma w niedzielę urodziny, i jeszcze wcześniej, zanim ta cała sytuacja się wydażyła zaprosiła mnie na nie i nie wiem czy mam pójść czy nie..

Gość a powiedz...
A powiedz mi po co Ci takie przyjaciółki ktore Cie olewaja, i nie przejmuja sie Twoi losem???a wszystkie wasze spotkania wychodza z Twojej inicjatywy. Ja mam na temat przyjazni z kobietami swoje zdanie, dawno przestałam w nią wierzyć. Chyba lepiej mieć mase kolezanek. A Ty na pewno masz innych zajomych, a nawet jesli nie, to poznanie nowych ludzi nie jest jakos strasznie kłopotliwe. ''przyjaźń'' z łaski to nie przyjaźń. Pozdrawiam

Gość a powiedz...
A powiedz mi po co Ci takie przyjaciółki ktore Cie olewaja, i nie przejmuja sie Twoi losem???a wszystkie wasze spotkania wychodza z Twojej inicjatywy. Ja mam na temat przyjazni z kobietami swoje zdanie, dawno przestałam w nią wierzyć. Chyba lepiej mieć mase kolezanek. A Ty na pewno masz innych zajomych, a nawet jesli nie, to poznanie nowych ludzi nie jest jakos strasznie kłopotliwe. ''przyjaźń'' z łaski to nie przyjaźń. Pozdrawiam

Gość nie chce mi się żyć
ale ja nie mam nikogo... a to bardzo boli... tym bardziej ze im ufałam i najwyrazniej one mi tez bo jak mialy jakies problemy to mi sie zwierzaly a ja zawsze dotrzymuje tajemnicy...

Gość niestety ale
mlodziencze trojktaty przyjacielskie nie maja szans na przetrwanie,poszukaj innej kolezanki

Gość nie chce mi się żyć
a one nigdy takie nie byly, przez te cale 3 lata.. dopiero od jakiegos miesiaca tak jest..

Gość Liiliia
Niestety dziewczyny o korych piszesz do przyjaciol zaliczyc nie mozesz. Nie ma co sie ludzic;/ Nie zalamuj sie tym tak,sa tez ludzie warci przyjazni,wiec glowka do gory! A z tymi pseudo przyjaciolkami warto po prostu skonczyc znajomosc. Nie rob z siebie idiotki < bez obrazy> z powodu samotnosci. Jesli nie amsz sie do kgo odezwac mozesz do mnie napisac...kwiatlotosu1@op.pl

Gość nie chce mi się żyć
z jedna gadalam kilka dni temu to powiedziala ze wydaje mi sie ze tak jest i ze z jej strony nic takiego nie ma.. a teraz cisza,...

Gość a powiedz...
W jakim wieku jesteś.??? Jeśli Cie zaprosiła na te urodziny, to poprostu napisz jej sms, ze zastanawiasz sie czy zaproszenie jest jeszce aktualne, i tyle. A najlepiej jesli tak bardzo Ci zalezy na tej znajomości to spotkaj sie z nimi obiema, i wyjaśnij, chyba najlepsza w takiej sytuacji jest szczera rozmowa.

Gość nie chce mi się żyć
Liiliia to nie takie proste... Ja ciagle licze na to, ze to wszystko sie jakos obroci... ale dziekuje:*

Gość Liiliia
To troche zmienia postac rzeczy...Dziwna sytuacja...moze ktos im naopowiadal jakis glupot o Tobie i stad te dziwne zachowanie....Pogadaj z nimi szczerze..

Gość Liiliia
Nie am co zyc na domyslach..:*

Gość nie chce mi się żyć
Mam 18 lat.. wiem wiem powiecie teraz ze jestem mloda i przyjazni jeszce wiele i ze nie mam sie przejmowac.. Jedna z nich wlasnie konczy 18.. Juz z jedna z nich gadalam (nie ta co ma urodziny) no i powiedziala to, co napisalam wyzej, ze mi sie wydaje...

Gość nie chce mi się żyć
a teraz cisza...

Gość Liiliia
Powiedz ze Ci sie nie wydaje,oczy masz:) na jakis czas zawiesilabym spotkania z nimi:) jka beda sie dziwic czemu je unikasz to powiedz ze widzisz ze cos jest nie tak....nie masz zamiaru blagaco ich towarzystow.jak je troche olejesz to same zaczna sie martwic...jesli sa naprawde przyjaciolkami.:

Gość nie chce mi się żyć
no wlasnie ja sie tego najbardziej boje, ze mnie kopna w d... i powiedza, ze nie chca mnie znac... :(

Gość a powiedz...
A chodzisz z nimi do klasy, szkoly, tak??? Ja na Twoim miejscu nie kontaktowałabym sie z nimi przez jakiś czas. Z tymi ''trójkatami" to jest jednak ciezka sprawa, dziewczyny sa z reguły zazdrosne o wszystko co sie tylko da. Takze mogłobyć tak ze ta jedna, może poczuła sie w jakiś sposob zagrozona, i moze faktycznie nagadała o Tobie jakiś głupot... Nie przejmuj sie. Wierze ze Ci cieżko, sama to kiedys przerabiałam, a tera sie z tego smieje. Takie przyjaznie nie sa nic warte. pozdrawiam

Gość nie chce mi się żyć
nie wiem, co bym wtedy zrobila...

Gość nie chce mi się żyć
chodzimy do roznych szkol... moze i macie racje ze one nie sa nic warte aleja nikogo nie mam poza nimi...

Gość a powiedz...
Spokojnie:) Jesli nie masz innych kolezanek np w szkole. moze zapisz sie na jakies zajecia dodatkowe zwiazane z czym co Cie interesuje, poznasz tam na pewno mase nowych fajnych ludzi... I nie zalamuj sie, moze to cieżki okres dla Ciebie, ale uwierz po tej sytuacji bedziesz o wiele madrzejsza i inaczej spojrzysz na otaczajacych Cie ludzi i tzw. przyjaznie. Jednak aby nie mieć sobie za zle, ze zerwałas kontakt zanim doszlo do wyjasnienia sytuacji i praktycznie nie wiesz o co poszlo, sprobuj spotkać sie z nimi obiema na raz i zapyatc o co tak na prawde chodzi.

Gość nie chce mi się żyć
dziękuje za rady :) Ja koleżanki w szkole mam, ale to są tylko koleżanki... A one są (były?) moimi przyjaciółkami.. Przynajmniej tak je traktowałam...

Gość nie chce mi się żyć
dziękuje za rady :) Ja koleżanki w szkole mam, ale to są tylko koleżanki... A one są (były?) moimi przyjaciółkami.. Przynajmniej tak je traktowałam...