Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedziemy szczuplutkie

KTO DA RADE, JESLI NIE MY????

Polecane posty

Kochane, dosc prob przerywanych brakiem silnej woli, samozaparcia, chwilowymi slabostkami. Od jutra - chuniemy!!! tak! tak! tak! Kazda na swoj sposob, z zasadami dostosowanymi do mozliwosci, zdrowia, zaplanowanych efektow. Ja na poczatek 5 kg! Jesli sie uda - kolejne 3-5 kg. Zasada zelazna - mniej zrej:) Babeczki - piszcie, wspierajcie, badzcie ze mna. Za miesiac bedziemy mialy o 2, 3, 4, 5, kg mniej. nie wazne ile!! Wazne, zeby w dol systematycznie, zdrowo i z glowa:) Pozdrawiam Was moje grubaski. Juz niedlugo nigdy w zyciu tak o sobie nie pomyslimy:) optymizm i duzo usmiechu :):):)

Popieram popieram. Też założyłam plan 5kg i jestem w trakcie już 2,5tyg. Póki co, trzymam się dobrze.:-) Pozdrawiam

super!!! tego nam potrzeba!:) optymizmu i wiary we wlasne mozliwosci:) a wtedy juz z gorki:) i swietnie, ze sie odezwalas:) ja tez niebawem napisze - mam 2,5 kg mniej:)

Gość heh ale co zrobić
juz sie nie obżeram od kilku dni a waga stoi w miejscu:( Ale nie poddam się, jeżeli nawet nie schudne to mój żołądek mi "podziekuje" za to ,,ze nie wrzucam do niego byle czego jak kiedyś, pozd🌼

dziewczyny - damy rade:) trzymam kciuki za siebie i za Was:)

Gość damy albo i nie

Gość kaczka_dziwaczka
czy moge dołączyć jeśli moja dieta polega na jedzeniu 600kcal??

pewnie!!:) witaj u nas:) bedzie razniej, milej, weselej :)

Gość kaczka_dziwaczka
ja startuje jutro,bo cały czas sie obiadam. mam do stracenia ok 7-10kg jutro się zwaze to zobaczymy :) a może by tak zarezerwować sobie nick aby nikt sie nie podszył :) ktoś wie jak to zrobić??

Gość do kaczki dziwaczki
nikt nie ma co robic tylko sie podszywać pod ciebie :O Tja

Gość do kaczki dziwaczki
nikt nie ma co robic tylko sie podszywać pod ciebie :O Tja

jasne, optymizm jest ważny, bo doliny psychiczne sprzyjają żarełku, więc bądźmy dobrej myśli :-) i niech drobne niepowodzenia nas nie zniechęcają!

Gość viki1980
Witajcie kobietki:-). Jeśli pozwolicie chętnie przyłącze się do Was:-).Macie świetne hasło.Zgadzam się z Wami, nalezy wierzyć w siebie i w swój sukces,jeśli chcemy odnieść sukces.Co do mnie to tak,168 cm,56 kg.Plan działania - 5kg.Działam już jakieś 6 miesięcy i nic.Przestój totalny.Ale od jakiś 10 dni,waga ruszyła i jest - 2 kg:-).Tak wiec dziewczyny,nie załamujcie się i bądzcie CIERPLIWE.Do tego proponuje wyrzucić wagę za okno, z najwyższego budynku w Waszym mieście.Nic bowiem tak nie stresuje, jak pomimo naszych mozolnych wysiłków waga utrzymuje się w miejscu bądz ba nawet gorzej wzrasta z powodu np zatrzymania wody!!!!! Zamiast tego kupujemy centymetr krawiecki:-).Moja strategia jest nastepująca(mam spore doświadczenie:-)- jemy co 3 godziny warzywa,ZERO CUKRU I SŁODZIKA.Tak tak ,słodzik zatrzymuje chudnięcie- sprawdziłam na sobie;-)).Do tego godzinka aerobów na czczo!!!No kochane i w ten sposób z każdym dniem stajemy sie piękniejsze:-))buziaczki i powodzonka.Pa paśki

ja dzis daje sobie 5 z plusem za wytrwalosc. nie bylo zle, powiem wiecej bylo super:) a do czekolady sie usmiecham - niech wchodzi w boczki innym:):):)

Gość ale mi sie chce żreć
powodzenia życze, ja sie odchudzam od kąd pamiętam a rezultaty niewielkie:-) od paru dni co dzień jeżdże na rolkach i jem platki fitnes:-) no i oprócze tego prawie nic..:-) wiec chyba to nie dużo kalori:-) moze mi sie uda... na pewno mi sie uda! wkoncu do wakacji juz niewiele pozostało:-D

:) szczesciara!! u mnie seksik zapowiada sie dopiero w srode:D ale sobie odbije