Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeszcze kawaler

Czy pozostanę do końca życia sam?

Polecane posty

Podzielę się z wami pewną osobistą sprawą. Cały czas szukam w realu kobiety mojego życia. Jak dotąd nie mam szczęścia i nikogo nie znalazłem. Chociaż próbowałem wiele razy, ale zawsze odchodziłem z kwitkiem. Nie wiem dlaczego tak właśnie jest. Nie mam wielkiego mniemania o sobie, ale wydaje mi się, że nie jestem nieprzystojny i mam pewne atuty w ręku, które może docenić dziewczyna, ale wszystko kończy się zawsze tak samo. Tzn. nijak. Nie wiem dlaczego tak jest. Pomyslałem spróbuję w necie poszukać kogoś, ale jest tak samo. Wirtualne randki także nie wnoszą niczego dobrego Czy możliwe jest znalezienie partnera przez internet. Cały czas mysę, że tak, ale jakoś nie widać światełka w tunelu. Czy na tym forum żadna dziewczyna nie szuka wielkiej miłości? Czytam kolejne topiki o miłości która ma nadejść i zawsze znajdzie się jakiś bałwan, który wszystko niszczy i dziewczyna pełna nadziei, że znajdzie kogoś zaczyna się bać i zaczyna mysleć, że po drugiej stronie siedzą jacyś psychopaci, ale przecież to nieprawda. Ja jestem normalnym mężczyzną szukającym miłości. Czy nikt mi nie zaufa. Czy na tym całym forum tylko ja mam taki problem? Czy jesteś tam moja jedyna miłości?

Gość dzis pytanie dzis odp.
oj ty misiu biedny ....naiwnych szukasz?

Gość Oblesnie bogata
tak

Gość prawdajesttylko jedna
ale temat - ja nie mogę. szkoda, że nie po angielsku. byłoby zabawniej i ...pożyteczniej. mimo wszystko na zagranicznych portalach jest zabawniej.

Gość szukam rowniez
jw

Gość mezatka_mloda
Słuchaj, moja siostra znalazla meza przez net. Mysle ze i Ty masz szanse. Ale nie wiem czy przez net, bo czesto jest tak, ze sczescie przychozi zupelnie inna droga. A poza tym - moze za bardzo chcesz, moze dziewczynom przeszkadza to, ze jestes za bardzo chetny na zwiazek, zanim ja lepiej nie poznasz?

Gość coddici
wszystko drogi kawalerze zależy od tego jak wyglądasz :P

Gość lilia-wodna
Nie mam wielkiego mniemania o sobie, ale wydaje mi się, że nie jestem nieprzystojny i mam pewne atuty w ręku, które może docenić dziewczyna, ale wszystko kończy się zawsze tak samo. mozna, nie tzeba sukac:) i sluchac, ze net to bdury:) milosc doceni, pokocha i nie konczy sie to tak samo:)

Na pewno jest gdzies ktos .Ale nie mysl ze bedziesz sam ze pewnie w nieoczekiwanym momencie moze sie ktos pojawic.Tak z ciekawosci ile masz lat?

Gość lilia-wodna
Nie mam wielkiego mniemania o sobie zmien to, jak kobieta mowi ze jestes super to super, o wyglad tez chodzi:P czas na milosc:)

a więc wszyscy na tym forum emanują szczęściem stałych związków. Poczytam o waszym szczęściu. Na pewno zrobi mi się ciut lepiej. Dzisiaj w nocy prześpię się jeszcze i jutro wstanę będąc w pełni optymistycznie nastawionym do życia. Fajne to moje życie

Gość lilia-wodna
ja jestem w zwiazku to prawda, oj serce moej serce oddane:)

Gość mezatka mloda
Kawalerze, hej. Jak Cie czytam, mam wrazenie, ze niezly z Ciebie gosc. Proponuje zagadywac dziewczyny na gadu gadu. Serio. Nawet nie wieszile czeka na takie cos.

nie mam wielkiego mniemania o sobie (czyt.) nie jestem zarozumiały i z miłością patrzę na inne osoby. Tak to rozumiem

Gość gosiaczkowo
ja też szukam miłości... ;( zapraszam na www.gosiaczkowo.forumer.pl

Gość lilia-wodna
no to super:) nie wolno zanizac siebie:) o to mnie chodizlo:) tak zagadac na gg:) do dziela;)

do a ja mam 23 lata czytałem dzisiaj topik z Twoim udziałem. Czy Ty kogoś szukasz na tym forum. Dlaczego właściwie się pokazujesz. Nie masz odwagi powiedzieć czegoś więcej?

Gość gosiaczkowo
czy ktoś może pokochać nieśmiałą dziewczynę, która nie umie się wybić, zawsze żyje w cieniu innych...

No cóż zgadam się z Toba kawalerze, że faceci nie potrafiący docenić dziewczyny z która są rania ją i później trudno sie przełamać, trudno uwierzyć, że nie każdy facet to ćwok. Kobiety też potrafia ranić więc nie chodzi o to czy to kobieta czy męzczyzna tylko czy urdził się człowiekiem Problem w tym, żeby trafić na tą jedną jedyną osobę. Jak nie będziesz szukał to nie znajdziesz więc szukaj i bądź pelen nadziei. Ja z serca Ci życzę, żebyś znalazł. Ja pomimo ran szukam, bo nie chcę byc sama, ael podobnie jak TY mam złe doswiadczenia, choc jestem atrakcyjna kobietą Pozdrawiam i życzę szczęcia

gosiaczkowo Myślę, że Ci którzy szukają miłości na pewno ją znajdą. Ale ja nie wiem kiedy to się stanie. Jedna osoba wyżej pouczyła mnie, żeby nie pokazywać że bardzo Ci zależy na miłośći. Ale ja jestem taki bezpośredni i myslę, że jak pokocham to najszczerzej na świecie. nie wiem co myślisz o mnie. Czy myslisz sobie mogłabym z nim spróbować, albo niech spada np na drzewo. Wiedz że ja jestem od teraz otwarty na Twoje uczucie. Nie wiem czy wykorzystasz to czy szukasz czegoś innego.

samotny nie przesadzaj życie zawsze mozna zmienić, przegrać to mozna w karty nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło byc gorzej

samotny nie przesadzaj życie zawsze mozna zmienić, przegrać to mozna w karty nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło byc gorzej

Gość lilia-wodna
otwarta na ciebie, chce ciebie, jak sie kocha trzeba to okazywac:)

Mewa 17 nie rozumiem Ciebie przecież mógłbym być dla Ciebie a odrzucasz mnie. kogo szukasz. Nic z tego nie rozumiem

Gość lilia-wodna
chce z nim sporbowac, chce! o nicyzm innym nie marze jak byc z nim

jak okazywać miłość przez internet? to jest niemożliwe. Chyba, że się kogoś widziało. Kogoś się kocha. Wtedy zakochane osoby ślą do siebie listy miłosne

lilio-wodna jesteś ironiczna proszę niech nie przemawia przez Ciebie sarkazm. Szukam miłości. Dla Ciebie może to być śmieszne. Z mojej perspektywy wygląda to zupełnie inaczej. Czy wiesz jak?