nigdy nie byłem na randce 22 0 Napisano Maj 8, 2006 Tak poprostu? Nigdy tego nie robiłem. A jeśli wiem, że ona ma jakiegoś tam chłopaka, nie wiem czy to miłość ale wiem, że ma chłopaka to moge też się z nią umawiać? I jeszcze jedno, mogę się umawiać po kolei z wieloma dziewczynami? Tak szukając takiej, z którą się jakoś polubię? Serio pytam, choć bardzo się boje, że tylko tu ktoś sobie żarty z tego zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1979 0 Napisano Maj 8, 2006 W sumie nie trzeba sie oficjalnie umawiac z dziewczyna, zeby sie przekonac, czy do siebie pasujecie. Rownie dobrze mozesz z nia gadac przy okazji. Tyle tylko, ze przez \"umowienie sie\" bedziesz wiedzial, czy ona tez choc troche jest toba zainteresowana i bedziesz mial okazje byc z nia sam. Jesli ma ona chlopaka, to nie powinienes umawiac sie z nia sam na sam- bo to podejrzliwe (no, chyba ze chodzi o nauke, czy prace). Wydaje mi sie, ze nie powinienes umawiac sie z kilkoma dziewczynami w tym samym czasie. Wg mnie po kolei- jesli stwierdzisz, ze pierwsza kandydatka nie odpowiada ci (tak na amen- i nie ma co dawac jej szansy), to dopiero bierzesz sie za druga. Inaczej powstaloby wrazenie, ze chcesz sie zabawic dziewczynami i nie bierzesz ich na powaznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie byłem na randce 22 0 Napisano Maj 8, 2006 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach