Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalamandra

A jednak nie

Polecane posty

Gość Kalamandra

Przed spodziewaną miesiaczką miałam temp. powyżej 37, bolały mnie bardzo piersi, jajniki, w terminie spodziewanej miesiaczki dostałam plamienia leciutkiego, takiego brunatnego, potem nastepny dzień było sucho, i trzeciego dnia znowu sucho, w nocy dostałam okres;( a byłam przekonana ,ze jestem w ciazy. Jednak zajść w ciąze nie jest tak łatwo. Chociaz miałam wszytskie objawy ciazy, myslałam, ze to nawet plamienie oznacza, ze zarodek sie zagnieżdza, a tu okres - dla pewności zrobiłam jeszcze test - Negatywny! Pamietajcie, nie schizujcie tak - najlepiej zrobić test po terminie spodziewanej miesiaczki, a co najważniejsze nie warto doszukiwać sie jakichś konkretnych objawów :(

Gość taka_sama_jak_ty
Zgadza się - stres nie jest dobrym doradcą, podświadomie widzimy to, czego nie ma. Niestety to forum pełne jest absurdalnych podlądów i wiadomości, a Ci co je wypisują, robia to z czystej złośliwości. A my, czesto w stresie wierzymy w to.

bo może byłaś w ciąży? przeciez jest tyle ciąż które znikają wraz z okresem, zarodek nie zagniezdził sie dobrze i organizm sam sie do pozbył. Kobiety tak mają czesto same o tym nie nie wiedzą..

Gość kalamadra
Nie byłam, robiłam test wcześniej - za każdym razem wynik negatywny!