Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dogdala

Co sadzicie o tych zdjeciach?

Polecane posty

Gość miodziofoty
Wiele zdjęć na stonce jest po prostu super, całkowite miodzio. Jedyne, do czego można się przyczepić to, że zdjęcia są chyba mocno przebrane i niektóre twarze są takie mocno różowe. Umów się z fotografem i zobacz co może Ci zaproponować.

Kawał profesjonalisty... Jak dla mnie, brać nie pytać... Gdybym ja miała takiego fotografa na własnym ślubie, ehh...

Super zdjęcia. Bardzo sympatycznie się je ogląda. Czy wiecie gdzie można zamówić zdjęcie w formie obrazu na płótnie?

Gość mnie się nie podobają
nie wiem czy obiektem była Para Młoda czy wszystko inne.Ja chcę mieć zdjęcia Nas a nie samochodu,kościoła,grzyba..czy Papieża w tle...

Zdjęcia są ładne, bo w plenerze. Osobiście nie podobają mi się pozowane w salonie fotograficznym, sprawiają wrażenie sztucznych. Ale każdy sobie rzepkę skrobie. U nas nie będzie kamerzysty, tylko fotograf no i oczywiście plener.

Zdjęcia są ładne, bo w plenerze. Osobiście nie podobają mi się pozowane w salonie fotograficznym, sprawiają wrażenie sztucznych. Ale każdy sobie rzepkę skrobie. U nas nie będzie kamerzysty, tylko fotograf no i oczywiście plener.

Gość kainkasas
a mi tam nie za bardzo sie podobaja... ot takie sobie zwyczajne zdjecia... no ale o gustach sie nie dyskutuje:))0

Gość niebieskoookaa22
mi się bardzo podobają te w angielskim stylu i te dośc odważne i nowoczesne... ale możliwe, ze to zasługa dogrania szczegółów uroczystosci;) ale fotograf całekiem okay, ja bym się zdecydowała( np. uchwycenie kotka, jak wychodzili z koscioła, zdjęcie bawiącej się mamy ze ślicznym dzieckiem, na pierwszym planie szampan z truskawkami a potem widoczna para młodych, zrobienie zdjęcia lusterka w którym przegląda się para młodych)

Gość piłka_kolorowa
Zdjęcia są całkowicie przeciętne w dodatku mnóstwo jest w tych zdjęciach kiczu. Wiele zdjęć jest takich jak robi to rodzina bez żadnej wiedzy i talentu fotograficznego. Takie po prostu pstrykanie fotek. Oglądając zdjęcia zamieszczone na stronie trudno cokolwiek powiedzieć o umiejętności fotografa i jego kompleksowej foto obsłudze. Ja bym się na tego fotografa nie zdecydowała, zbyt wielkie jest ryzyko że zdjęcia nie będą mi się podobały.

Gość mi tez sie nie podobają
zamiast parę młodą to fotografuje wszystko dookoła ! Nic specjalnego ,kady zrobi takie zdęcia dobrym aparatem!

Gość dogdala
Dziękuje za opinie.Jestem przekonana do tego fotografa - to właśnie on będzie robił zdjęcia na naszym ślubie. Ania

Gość moga byc widzialam lepsze

Gość śmiechu
Dagdala Dziwne jest twoje pytanie. Czy o suknię ślubną majtki też zadawałaś takie pytanie. Zdjęcia mają się podobać tobie a nie innym osobom. Normalna osoba nigdy by nie zadała takiego pytania. Pachnie mi tu wciskaniem krypto reklamy A mi się zdjęcia nie podobają, dominuje w nich chaos jakościowo też są kiepskie.

Gość Widziałam
i podobaja mi sie te zdjecia ale niestety mój termin był juz zajety

Gość Denko
Zdjęcia są beznadziejne. Widziałam sporo stron fotografów gdzie zdjęcia naprawdę są magnetyzujące. Zdaje się, że naprawdę jest to krypto reklama.

Gość a ja mam sliczne zdjecia
i sa w bardzo podobnym stylu...i wcale nie zaplacilam drogo-a mialam mozliwosc wyboru z ponad 2000 ujec wiec bylo w czym wybierac.

Gość ktora to fryzurka
bo nie widzę zadnej godnej uwagi a zdjecia całkiem całkiem

Gość o co
chodzi? Zdjecia fajne? Ale o co chodzi?

Bardzo często mam przyjemność z kolegą (Foto Bern) współpracować i muszę powiedzieć, że człowiek profesjonalnie podchodzi do wykonywanej pracy no i ma niebagatelne doświadczenie :) Sam filmuję na uroczystościach ... chętnych... albo raczej chętne ;) do "degustacji" zapraszam na www.artmediastudio.pl Adaś ;)

Gość świetny jest
nie rozumiem tego:/ są gusta i gusciki kazdy ma swoj przy wyborze fotografa kierowałam bym sie tylko tym czy mi i mojemu facetowi sie podoba. bo przeciez nie o to chodzi zeby sie staskowi z gdanska i heli z krakowa podobało. to wasze maja byc zdjęcia.

Gość a fuuuj okropne sa te zdjecia
zdjęcia są okropne. chyba bym się zapłakała na śmierc gdybym miala miec taką pamiatke ze swojego slubu. Jak mozna fotografowac wszystko dookola tylko nie pare mloda jak nalezy?

Gość nie widać
widac młdej pary na tych zdjęciach? co ty oczu nie masz? zdjęcia przedstawiaja to co najwazniejsze i o to wtym wszystkim chodzi. Zdjecia sa naprawde dobre!

Gość Krotoszyn
Widac w tych zdjęciach przerost ambicji nad umiejętnosciami. Zdjęcia takie sobie widziałamsporo stron ze zdjęciami o wiele lepszymi. Dla mnie liczy się młoda para i ona jest głównym tematem zdjęc a nie to wszystko co jest wkoło niej. Zdjęcia nie maja tego swoistego uroku fotografii sa takie bardzo techniczne

Gość Alutka28
zwrócic uwagę, że oprócz młodej pary wazni są rodzice rodzenstwo ciotki wujkowie lokale orkiestra jedzenie i wiele innych szczegółow o których sie nie pamieta potem. Widzialam zdjecia i widac na nich pare widac radość i emocje

Gość jak dla mnie
świetne zdjęcia jedne z lepszych które widziałam

Gość fantastyczne i oryginalne

Gość śmieszne..
Reklama cała gębą. Zdjęcia wcale nie sa najlepsze i dziwię się że na siłe wmawia się innym ze są takie super. Nie sa tez i bardzo złe. Zdjęcia zaklasyfikowac mozna jako zdjęcia środka. Taka reklama panie Bern więcej panu moze zaszkodzić niż pomóc w pozyskaniu klijentów. To nie te czasy że młode pary mozna było omamić za pomoca forum internetowego. Dobre zdjęcia same się bronią i dzięki nim fotograf pozyskuje zamówienia. Taka reklama naprawdę jest zbędna.