Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepe1982

samotnosc

Polecane posty

Gość pepe1982

Mam 24 lata,i jestem sam na tym swiecie jak palec.Znajomi mi mówią ze całe zycie przed demna,ale skoro czas płynacy do przodu,to czy to swiedczy o tym ze żyje?Nie! Co to za zycie bez drógiej polowy. Nie chodze na żadne dyskoteki,czy imprezy bo i po co robic sobie nadzieje. Podobno kazdy ma tam gdzies swoja druga połówke, ale chyba nie dotyczy to mnie. Jadąc samochodem przez miasto widac wielu zakochanych ludz,którzy spaceruja,i tym bardziej sie dobijam ze ja jestem sam. Widocznie musi tak by,moze to moja kara za cos co kiedys musiałem uczynic. W sumie nikt nie powiedział że życie jest proste,ale czy musi byc tak trudne?

Gość pepe1982
Nie wiem, gdzie popełniam błąd, naprawdę... :( Może jednak nie powinienem pokazywać nowopoznanej dziewczynie swojego członka po 5 minutach rozmowy ?...

Gość wiosenne marzenie
ZDECYDOWANIE ŹLE POSTĄPIŁEŚ !!!

Gość pepe1982
ja tego drugiego tekst nie napisałem,i przepraszam za czyjes prostactwo

Gość mientko
czarnijeszy czy Ty jesteś sam? nie wierzę:P hehe

\"Znajomi mi mówią ze całe zycie przed demna\" no mi nie mówią bo ich nie mam i co wygrywam w konkursie na największego nieudacznika?

Wezcie przestancie sie dobijac... Czy zycie jest cos warte tylko wtedy gdy ma sie dziewczyne/chlopaka? Cieszcie sie zyciem, poznawajcie ludzi, umawiajcie sie na piwo z dziewczynami i nie popadajcie w depresje. Duzo dziewczyn ceni poczucie humoru u facetow, posmiejcie sie troche sami z siebie zamiast popadac w grobowy nastroj ;)